Уфологів неабияк зацікавив загадковий відеозапис, зроблений досить давно. Жінка з аргентинського міста Капілья-дель-Монте на ім'я Келе зняла дивну аномалію під час подорожі в автомобілі зі своїми товаришами, передають Новини Планети.

Цікаво, що відразу на дивне явище ніхто не звернув уваги. Жінка знімала на відео дорогу заради забави. Коли Келі переглянула відзнятий матеріал, побачила щось дуже дивне.

На записі можна побачити невелику світлу сферу, яка явно не схожа на відблиск, порошинку або т. п. Частину аномалії затулив каркас машини.

Користувачі мережі припускають, що куля має інопланетне походження або вона була примарою. Не виключено, що мешканка Аргентини зафіксувала енергетичну сутність, що прибула з іншого світу. На жаль, ніякої точної інформації немає.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Побачене змушує уфологів будувати теорії донині.

Нагадаємо, що більше двадцяти років тому вченим за допомогою потужних телескопів вдалося зняти дивний об'єкт, який ніби плавав у космічному просторі.

Проте довгий час про сенсаційне відкриття мовчали, але правда все-таки відкрилася світу. Загадкова "хмара", знята потужним телескопом "Хаббл", породила величезну кількість суперечок серед учених. Тільки в одній думці вони зійшлися – об'єкт не є перешкодою або плодом уяви, так як всі пристрої працювали чітко.

Через деякий час експерти зуміли зняти місто Всевишнього в наближенні. Нові кадри дозволили детально розгледіти об'єкт. Як зазначили вчені, різні споруди, безумовно, не могли виникнути самі собою. Всі будови настільки величезні, що наша планета здається якоюсь крупинкою.

Як повідомляв раніше Знай.uа, за два роки ізраїльським спелеологам вдалося нанести на карту 10 кілометрів проходів і гротів всередині печери Малхам біля Мертвого моря.

Також Знай.uа писав про те, що за словами відомих уфологів, людство не звертає уваги на глобальну катастрофу - Земля може загинути через загадкову планету Нібіру.