Ексклюзивний кадр вдалось зробити Альфредо Ло Брутто. Чоловік мешкає в італійському містечку Агрополі. Завдяки грі світла вийшов неймовірний образ Ісуса Христа.

Чоловік розповів, що сонце заходило за горизонт і над морем з'явилося незвичайне сяйво. Брутто спостерігав за цією картиною просто зі свого будинку і тут же зафіксував на фото, як промені сонця пробиваються крізь хмари і завдяки цьому утворюється фігура, яка дуже нагадує образ Ісуса Христа, встановлений в бразильській столиці Ріо-де-Жанейро.

"Це було дуже красиво", - поділився своїми враження чоловік і виклав фотографію в соціальну мережу Facebook.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомлялося раніше, ізраїльські вчені виявили в покинутому місті Шивта малюнок Ісуса Христа.

Людство шоковане, ніхто не сподівався побачити таємний знак, адже постать людини у небі дуже схожа на біблійні описи сина Божого.

Малюнок знайшли археологи ще в ХХ столітті, однак його якість бажала кращого, і для очищення та ідентифікації портрета необхідно було задіяти новітні наукові розробки. Знахідку виявили в 40 кілометрах на північний захід від ізраїльського міста Беер-Шеваа.

Цікаво, що нещодавно Amazon Prime показав документальний фільм під назвою "Біблійні змови". У стрічці стверджується, що Ісус Христос був греком, а не євреєм. І звали його по-іншому.

За словами кінематографістів, насправді це був грецький проповідник Аполлоній Тіанський, який, за свідченням сучасників, умів творити чудеса (в тому числі оживляв мертвих, зціляв хворих і пророкував майбутнє). І армія його послідовників вважала його "сином Бога".

Нагадаємо, нещодавно Amazon Prime представив документальний фільм під назвою "Біблійні змови". У стрічці стверджується, що Ісус Христос був греком, а не євреєм. І звали його по-іншому.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вчений з Казахстану Кайрат Закір'янов повідомив про те, що Ісус Христос насправді був казахом. Відзначається, що поки що ніхто з інших фахівців не наважився спростувати цю точку зору.

Також Знай.ua писав про те, що експерти озвучили страшний прогноз, за яким вимре людство - пророцтво опирається на моторошне передбачення з Біблії.