Справедливість нарешті восторжествувала. Раніше турбота про контрацепцію лежала практично повністю на тендітних плечах жінок. Відомо, що презерватив здатний оберегти від безлічі захворювань, що передаються статевим шляхом, але по-перше, його використання дещо притуплює відчуття від сексуальної близькості, а по-друге, завжди є ризик, що "гумовий друг" порветься і злетить. А як, наприклад, бути парам, які у шлюбі, ведуть регулярне статеве життя і не хочуть відволікатися на "гуму"?

Або спіраль, або протизаплідні таблетки. І звичайно, в першому випадку чужорідне тіло організм жінки завжди сприймає з певним стресом, а у другому- змінюється гормональний фон.

Нехай тепер чоловіки візьмуть на себе благородну місію щодо запобігання небажаного поповнення, вирішили вчені, і представили перші в історії протизаплідні таблетки для чоловіків, пише Сlutch.ua

Альтернатива презервативів і вазектомії

До цього часу чоловіча контрацепція передбачала використання презервативів, чим чоловіки не завжди були задоволені, вказуючи на те, що знижується чутливість. Другий метод контрацепції, який вважається найбільш надійним — вазектомія. Це операція, при якій хірургічним шляхом перерізають сім'явивідні протоки, через що сперма не потрапляє в еякулят. Чоловік стає безплідним, хоча бували поодинокі випадки, коли протоки відновлювалися і чоловік несподівано для самого себе ставав батьком. Операція дуже болюча і необоротна в більшості випадків.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Протизаплідні таблетки для чоловіків містять гормон прогестерон, який блокує вироблення сперми, а також знижує рухливість сперматозоїдів, через що чоловік втрачає здатність до зачаття. Також препарат входять андрогени — чоловічі стероїдні гормони, які врівноважують рівень гормонів в організмі, щоб уникнути порушень гормонального фону та їх наслідків. Наявність андрогену дозволяє чоловікам збережуть ознаки маскулінності — низький голос, волосяний покрив, м'язову масу.

Нагадаємо, тримайте вухо гостро: вчені винайшли протизаплідні сережки.

Нагадаємо, китайські фахівці працюють над створенням нового чоловічого методу контрацепції.

Як повідомляв портал "Знай.uа" нідерландські дослідники встановили причину постійних мігреней у чоловіків.