Загадковий відеоролик був знятий в передмісті Капілья-дель-Монте, Аргентина. Невпізнанна кулька, що світиться активно переслідувала автомобіль жінки на ім'я Селі.

Як розповіла жінка місцевому уфологу Хайме Мауссану, вона і ще одна жінка перебували на дорозі за 10 км від міста, куди й направлялися. Дорога була грунтова і нерівна і автомобіль рухався повільно, тому в якийсь момент Селі від нудьги дістала телефон і почала знімати околиці.

Однак, дивний об'єкт вона побачила пізніше, коли переглядала записи. Вона була шокована, коли побачила, що автомобіль деякий час переслідувала маленька кулька, що світиться, яку вона не бачила під час зйомки.

Можливо, що це був не НЛО, а якесь природне явище, якась ульова блискавка, але уфолог Мауссан впевнений, що це щось паранормальне.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За припущенням уфолога десь в цій області знаходиться база НЛО і саме тому тут так часто бачать літаючі тарілки. Але на даному ролику відображена не тарілка, а щось інше, незрозуміле.

Він також заявив, що це не є відблиск від скла автомобіля, так як об'єкт рухається незалежно від рухів автомобіля і знімає його жінки.

За словами Хайме, цей кулька веде себе як цікавий звір, якого зацікавив чотириколісний об'єкт, який з'явився в цих безлюдних місцях. Він не наближається дуже близько, але й не відстає.

Мауссан твердо впевнений, кулька веде себе як розумна істота.

Відомо також, що подія сталася 9 листопада 2014 року, але на ютуб відео потрапило лише через кілька років. Проте, за межі іспаномовного інтернету не виходило. І лише в цьому році ролик вийшов за межі Аргентини і зацікавив багатьох любителів паранормальних явищ.

До речі, у другій частині цього відео показані ролики з іншими відомими кулястими НЛО, зокрема рухається по воді біля берегів Швеції і переслідує пасажирський поїзд в Челябінській області.

Нагадаємо, НЛО на шаленій швидкості розірвало небо над спокійним містом. Легендарний мексиканський фахівець з уфології Педро Рамірес поділився зі своїми підписниками на "YouTube" досить дивним відеозаписом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", до Землі наближається планета, яка виконує бажання.

Також "Знай.uа" писав, прибульці перетворили людей на тварин.