Історія сталася з любителькою подорожей Мішель Річан. Жінка на своєму автомобілі 19 березня вирушила з міста Юрика, штат Невада, в місто Хебер-Сіті, штат Юта, і для всіх пропала без вісті.

Але для неї самої ця пригода стала справжнім випробуванням. Мішель знала своє місце знаходження, але нічого вдіяти не могла.

Телефону в неї з собою не було, а до найближчого населеного пункту було не менш 90 миль.

На щастя, у неї був з собою запас їжі і води, якого, за її підрахунками, вистачило б, щоб протягнути 5-7 днів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тому Мішель вирішила залишатися у своєму автомобілі, сподіваючись, що її почнуть шукати і знайдуть.

"Я завжди брала з собою "пакет для виживання", тому що люблю їздити різними далекими місцями і у мене завжди було побоювання, що коли-небудь я десь застрягну і мені це стане в нагоді", - розповідає жінка.

Знайшли Мішель лише через сім днів за щасливою випадковостю. Як з'ясувалося, вона їхала безлюдною сільською дорогою і її автомобіль в якийсь момент щільно застряг у снігу.

Неподалік від місця, де вона застрягла, знаходилося селище, але воно було давно покинута і таким чином жінка виявилася буквально посередині величезної пустки, де ніхто не ходив і не їздив.

До речі, весь цей тиждень жінка не працювала, вона кілька разів намагалася стріляти в повітря зі свого пістолета, щоб привернути увагу людей, але це не мало жодного ефекту.

Щоб зігрітися, Мішель регулярно збирала в окрузі хмиз і палила багаття. На це у неї йшла велика частина часу.

Рятівником став місцевий пілот Іво Здарськи. Він побачив у новинах повідомлення про її зникнення і вирішив облетіти околиці на своєму приватному літаку.

І коли він пролітав над старою дорогою, то побачив автомобіль, який застряг у снігу. Після цього він повідомив про знахідку до служби порятунку і незабаром до автомобіля Мішель приїхала снігоприбиральна вантажівка.

Він допоміг витягнути її автомобіль і разом з Мішель відвіз його в місто. Там Мішель зустріли її рідні, які за неї дуже переживали, в тому числі дві її дочки Леслі Річан і Кейлі Вон. На щастя, все закінчилося благополучно.

Нагадаємо, жінка кілька днів провела в ув'язненні. Без їжі, води і зв'язку із зовнішнім світом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 47-річна жінка намагалася позбутися невезіння. Вона була впевнена, що ніч, проведена в труні все виправить.

Також "Знай.uа" писав, російські горе-моряки заблукали у тумані біля берегів Вельсу.