24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим фото Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Так, на знімку модель з'явилася без білизни. На ній тільки джинси, під якими немає трусів, а величезний силіконовий бюст дівчина прикрила розгорнутим журналом. Волосся Альона зібрала у високий пучок на маківці, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Ну що, жарти про 1 квітня вже під'їхали?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фоловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"О, ось це нормальна фотка, коли не видно ніг, губ страшних і рук худорлявих, начебто і нормальна тьолка", "Дуже круте фото!", "З нижніх сторінок журналу "щось" випало", "Підкажи додаток для фотошопу", "Дай журнальчик подивитися", "Які тут жарти з такою талією", "Незвично вийшло, дуже подобається", "Де труси?", "Спокусливо і елегантно", - пишуть в коментарях до фото Олени.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.