У квітні українців чекають магнітні коливання, близькі до магнітної бурі першого рівня "G1". Цікаво, що найсильніша з них буде 12 квітня. Про це стало відомо із інформації Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

"12 квітня прогнозуються магнітні порушення близькі до магнітної бурі першого рівня "G1", - повідомили астрономи.

Також магнітних бур невеликої потужності астрономи чекають з 5 по 7 квітня, а також 13, 24, 25 і 25 квітня.

Магнітні бурі першого класу мають здатність впливати на енергетичні системи. До них можна вднести слабкі флуктуації в енергетичних системах, на космічні апарати - невеликий вплив на системи управління космічними апаратами, на наземні системи - полярні сяйва видно на високих широтах (до 60 градусів), на початок міграцій тварин.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Варто зазначити, що раніше фахівці наголошували, що магнітні бурі на Сонці починають повторюватися з кроком 27 днів (інтервал в 27 днів дорівнює періоду обертання Сонця навколо осі).

Людям з хронічними захворюваннями медики радять добре висипатися і не перевантажувати організм їжею. Особливе місце в зоні ризику займають люди з хворобами серця. Їм варто особливо ретельно стежити за своїм здоров'ям в ці дні.

До речі, кількість магнітних коливань у березні цього року побила всі рекорди. Результати сильного і потужного магнітного спалаху добре відчули українці 20 березня. Магнітна буря спровокувала значне погіршення самопочуття людей і загострення хронічних захворювань.

Раніше "Знай.uа" писав: над військовою базою пролетів трикутний НЛО, залишивши таємничий знак, у Зоні 51 розводять руками

Нагадаємо: знаменитий Розуелл став притулком надприродних істот, такого немає більше ніде

Читайте також: колишній президент Польщі розповів про прибульців, вони приберуть нас, разрубят навпіл, Земля паде