Конспірологи попереджають, що напередодні одного з головних християнських свят до 28 квітня планета Х принесе на Землю холодну смерть, справжні жах і відчай. Замість Пасхи прийде тьма і смерть людей нікому буде оплакувати, тому що нікого не залишиться.

Землю спіткає сумна доля - стан вічної мерзлоти, як і передбачали уфології і деякі дослідники одкровень провидців.

Цікаво, що раніше науковці стверджували, що на Великдень Зірка смерті закриє Сонце, перекривши доступ тепла і світла Землі, що призведе до швидкої загибелі всього живого. Таку версію відхилили після того, як в небі над Білорусією зняли даний "прихід" Нібіру. Зірка смерті з'явилася близько 7 ранку, спозаранку, піднімаючись разом з Сонцем з-за горизонту. Тоді наблизилася до Сонця і воно на мить збільшилося в розмірах. Після цього знову прийняло звичайний вигляд. Про це повідомили уфологи на тематичних ресурсах.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Фахівці не виключають, що Нібіру "підмінила" Сонце, щоб не відразу здогадалися, що відбувається щось жахливе для людства. Вона буде "прикидатися" Сонцем, щоб виштовхнути своєю гравітацією Землю із зони населеності до далеких кордонів Сонячної системи або за її межі. В якості доказів своєї теорії, уфології вказують на цілий ряд природних аномалій, які відбулися за останні час. І це може стати кінцем...

Тільки днями в Малайзії і на Гаваях очевидці зафіксували величезні торнадо, яких у цих місцях взагалі бути не повинно, а в Ісландії через обвал льодовика сталося потужне цунамі. Після таких аномалій вже не так важко повірити, що Пасха не настане через Апокаліпсис.

Якщо Землі не загрожує "крижане похмілля" на Великдень, після аномально теплої зими, то рано чи пізно її можуть знищити самі люди, про що нещодавно повідомив відомий альтернативний вчений Скотт Уорінг.

Нагадаємо, прибульці захопили контроль над МКС: NASA веде переговори.

Раніше портал "Знай.uа" писав: Нібіру випередила астронавтів на МКС сталася катастрофа, людство в небезпеці

Як повідомлялося, кратері Місяця виявили базу прибульців, NASA знову обдурила людство.