Команда американських і британських дослідників вивчила статеві стосунки тисячі людей, щоб з'ясувати, які речовини використовують пари для збудження і поліпшення сексуального досвіду.

У своїй науковій роботі, опублікованій в Journal of Sexual Medicine, експерти використовували дані Глобального огляду з наркотиків 2013 року — щорічного дослідження наркоспоживання людей з багатьох країн.

Допінг у ліжку

Участь у даному опитуванні взяли понад 22 000 добровольців. Вони відповіли на наступні питання: "чи вживали вони наркотики перед сексом" і "чи використовували їх спеціально для поліпшення якості сексу".

Результати цього дослідження показали, що алкоголь був найуживанішою речовиною перед безпосереднім заняттям сексу. Приблизно 60 % респондентів відповіли, що хоча б раз у житті пили перед сексом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Канабіс зайняв друге місце: близько 37 % чоловіків і 26 % жінок зізналися, що курили марихуану перед статевим актом.

Третє місце займає MDMA (речовина входить до складу клубного наркотику "екстазі"), за нею слідують кокаїн, кетамін, поперси і "Віагра".

Допінг у ліжку

Дослідники також виявили, що учасники з Великобританії найчастіше приймали наркотики до сексу, у порівнянні з респондентами із США, Австралії, Канади та інших європейських країн.

Ще один важливий висновок: чоловіки і жінки будь-якої сексуальної орієнтації повідомили про вживання психоактивних речовин до початку статевого життя.

Провідний автор дослідження Уїлл Лоун, дослідник кафедри психології та лінгвістики Університетського коледжу Лондона, заявив, що стереотипи про секс, які пов'язані з наркотиками, зазвичай стосуються геїв і бісексуалів, але насправді люди будь-якої орієнтації приймають речовини в якості допінгу.

Також учасники дослідження повідомили, що MDMA і ГОМК більше інших речовин посилюють сексуальні відчуття.

Допінг у ліжку

Нагадаємо, вчені виявили ліки від фригідності в самому несподіваному місці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти вивчили вплив марихуани на частоту сексу у людини.

Також "Знай.uа" писав, що вчені запропонували лікувати психотравми клубним наркотиком.