Напевно багато хто знайомий з булгаковським котом-перевертнем Бегемотом, який не пустував, нікого не чіпав і лагодив примус. А що якщо він існує насправді і продовжує творити свої "невинні" пустощі. І цього разу блазень Воланда відправився подорожувати Америкою.

Не так давно світ облетіла новина про дивного чорного кота-примару, який буквально розчинився у повітрі і потрапив на камеру відеоспостереження.

Це незвичайне відео було зняте ще 12 січня 2019 року, але зникаючу кішку на ньому помітили лише недавно.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Камера спостереження була встановлена у дворі будинку в Остіні, штат Техас. Господиня будинку Наталі Кінг каже, що нещодавно взялася переглядати відзнятий камерою матеріал і натрапила на кота-привида.

Як заявляє Наталі, у неї немає домашніх тварин і вона не знає, чи тримає хтось з її сусідів такого чорного кота.

Цей кіт 12 січня йшов доріжкою повз будинку Наталі і його великі очі яскраво сяяли в темряві. Дійшовши до цегляної опори, кіт повернув ліворуч і став буквально розчиняться у повітрі, а потім зовсім зник.

Цей момент можна було б пояснити збоєм апаратури, але у такому разі кіт зник би різко, а не поступово втрачаючи обриси.

"Я впевнена, що "зловила" кота-примару", - каже жінка і заперечує глюки і збої апаратури.

Як розповідає господиня будинку, її чоловік служить у армії США і особисто встановив високоточну і сучасну камеру відеоспостереження, щоб їй було безпечно в будинку одній.

Але скептики все ж не повірили жінці і запевняють, що це все особливості режиму зйомки камери, до того ж кішка виявилася на темній доріжці в тіні і це додало їй прихованості.

До речі це не перший кіт-привид, який потрапив на камеру. Подібний випадок стався в Ірландії. І тоді багато користувачів також посилалися на особливості режиму зйомки.

Нагадаємо, на камеру зняли потойбічну сутність. Чоловік зазначає, що щось явно було живим: воно якимось чином контактувало з ним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в старовинному особняку зловили привида. З 1950 року до середини 1960-х особняк працював як пансіонат і вже тоді були повідомлення про незвичайні явища в його стінах.

Також "Знай.uа" писав, на вечірці сфотографували гуманоїда. Користувачі мережі вважають, що це міг бути прибулець, привид або інша аномалія.