Сім'я Броу з американського міста Мічиган не на жарт налякана. Вони більше ні секунди не можуть пробути в своєму будинку через агресивного привида і в терміновому порядку шукають собі нове житло.

Паранормальна активність в будинку Броу виявилася, коли Хізер Броу одного разу вранці побачила на обличчі своєї дитини три бордові подряпини.

Мати дивувалася-звідки вони могли взятися у дитини, яка мирно спала. Ніде навколо не було нічого, об що малюк міг випадково подряпатися. Також у сім'ї немає ні кішок, ні інших домашніх тварин.

Подряпини виглядали так ніби хтось гострими кігтями провів по щоці дитини.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Жінка встановила в кімнаті малюка камеру бебі-монітора і дізналася шокуючу правду.

Бебі-монітор, встановлений в кімнаті дитини, зняв напівпрозору людську фігуру, яка проходила повз дитяче ліжечко. На кадрах дивна біляста фігура з'являється в правому кутку кімнати і кілька секунд просто стоїть і здається дивиться на дитину, яка лежить в ліжечку. А потім швидко перетинає кімнату і зникає в лівому кутку.

При цьому малюк без сумнівів побачив або почув, можливо навіть відчув, цю істоту. Він тут же піднявся на ніжки і почав вдивлятися туди, де спочатку стояв привид. Ймовірно в якийсь момент примара встигла нанести йому подряпини.

Коли Хізер побачила запис з примарною фігурою, то прийшла в жах. Спочатку жінка подумала, що це якась аномалія при зйомці, а потім вона подумала, що в будинок проник грабіжник.

Але якщо б це був грабіжник, його фігура не розчинилася б у повітрі при переміщенні, як це було на відео.

Пізніше Хізер розповіла, що це вже не перший раз, коли в будинку відбувається чортівня.

Раніше сім'я чула чийсь безтілесний голос. І зараз сім'я вважає, що їм потрібно переїхати, так як невідомо, що далі почне робити ця істота. Можливо нанесення подряпин дитині лише початок.

Нагадаємо, сім'я побачила запис з камери і мало не посивіла, зрозумівши, хто сміявся в будинку. 39-річна мама двох дітей з Лінкольншира, Англія, впевнена, що на камери спостереження в їх будинку потрапила істота з потойбічного світу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страшного привида зняли камери спостереження. Жінка на ім'я Аня Кларк (37 років) стала свідком жахливого паранормального явища.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли всю правду про привидів. Як з'ясувалося примар і потойбічних істот бачать ті люди, які проживають у хворих з точки зору медицини, житлах.