Ні для кого не секрет, що дієтологи проти підвечірків, оскільки до кінця дня треба жити впроголодь. Лікарі переконані, що це дасть можливість швидше схуднути, однак при цьому існує ще один факт - голодувати не можна, схуднення обернеться назад. Щоб вирішити цю непросту ситуацію, фахівці підібрали шість продуктів, які можна і навіть потрібно їсти на ніч.

Голод і дієту не можна поєднувати, оскільки регулярний недолік харчування обертається тим, що організм знижує витрату калорій в накопичувальних цілях, що робить навіть супердієту зовсім марною. З цієї причини вечірнє голодування не має сенсу, однак і все підряд їсти також не потрібно. Всі увагу слід приділити корисним і смачним продуктам, які чудово підійдуть для дієтичної вечері або перекусу.

Дієта для схуднення

Ягоди. Вишня, полуниця, малина – прекрасні вуглеводні продукти з клітковиною. В ягодах містяться речовини, які стимулюють фізіологічну витрату калорій, вітамінізують і завдяки грубому волокну чудово вгамовують голод. Трохи полуниці або малини незадовго до сну - те, що потрібно.

Риба. Особливо біле м'ясо риб - дієтичний, легкий, білковий перекус для тих, хто переживає про фігуру. Обмежена кількість жиру, а також багато білка, який ніяк не відкладеться в жир.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

М'ясо птиці. Всім відома куряча грудка в даному рейтингу не даремно, оскільки в ній абсолютно відсутні вуглеводи, зате достатньо білка. По причині такого складу та ж відварна курка сприяє зростанню м'язової маси, що саме по собі помітно прискорює схуднення. Варто також згадати про те, що м'ясо курки і бульйон з неї сприяють зниженню кров'яного тиску.

Яйця. Найбільша кількість білка, вітамінів групи B, холіну. Мають велику поживну цінність, тому всього лише пара варених яєць і з почуттям голоду можна буде попрощатися.

Дієта для схуднення

Незбиране молоко. Стакан теплого молока допоможе привести нерви в порядок і міцно заснути. Молоко має у складі триптофан, альфа-амінокислоту, а також два види білка, які надовго вгамують голод.

Кисломолочні продукти. Сир, йогурт, кефір, ряжанка – всі вони чудово підійдуть тим, хто не любить молоко. Крім того, в складі присутні корисні бактерії, які активізують схуднення, прискорюючи метаболізм.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що фахівці назвали користь яєць і розповіли, яку їх кількість необхідно споживати щодня.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розповіли, які продукти надають шкоди вашому організму і уповільнення схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що інтуїтивне харчування знаходить все більшу популярність і дієтологи пояснили його значення.