Відомий конспіролог Захарій Сітчин висунув теорію про те, що жителі Нібіру вже відвідували Землю і навіть взяли участь у створенні людей. Вони поєднали свої гени з генами Homo erectus (Людини прямоходячої), нашого предка. Так і з'явилися Homo sapiens - сучасні люди. Вони потрібні були ануннакам як альтернативна робоча сила.

Але якщо люди були рабами на Землі, то свою планету вони використали для створення робочої сили інших представників нашої планети – динозаврів. Конспірологи вважають, що астероїд, який нібито вбив древніх ящерів, насправді був інопланетним кораблем. За його допомогою ануннаки забрали тварин на Нібіру. А на Землі вони залишили лише кратер та екологічну катастрофу.

Прибульці використали генну інженерію і свою ДНК, щоб перетворити динозаврів на гуманоїдних рептилоїдів. Через значні розміри, величезні кігті, зуби і високу агресивність тираннозаври стали живою зброєю на інопланетних полях битв.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тиранозавр

Завдяки витривалості і високій фізичній силі трицератопси почали виконувати важку чорну роботу.

Трицератопс

Велоцираптори відрізнялися невеликими розмірами, високим інтелектом і хитрістю. Завдяки цим чудовим рисам вони стали ідеальними шпигунами у військовому таборі ануннаків.

Велоцираптор

Згідно з деякими конспірологічними теоріями, рептилоїди поширені серед уряду на Землі. Вони повернулися сюди в людській подобі, щоб захопити владу і перетворити людство на рабів ануннаків. Якщо ці теорії правдиві, вже незабаром розвідники з Нібіру займуть найважливіші посади в керівництві нашої планети.

Нагадаємо, учені провели божевільний експеримент з динозаврами

Як повідомляв портал Знай.uа японські вчені спробували воскресити мамонтів, і ось що з цього вийшло

Знай.uа розповідав про те, що дослідники відкрили новий вид ящерів, які є нащадками динозаврів