П'ятого квітня відбувся 5 випуск романтичного реаліті-шоу "Холостяк" на СТБ.

На цьому тижні у Микити Добриніна грандіозні плани - влаштувати побачення з максимальною кількістю дівчат.

На перше побачення тижні йдуть відразу четверо - Оля, Даша, Софія і Віка, дівчата ще на минулій Церемонії троянд отримали студентські квитки в якості запрошення. "Я чекаю багато ностальгії і спогадів про відчайдушну юність", - поділився очікуваннями головний герой.

Але згадувати про минуле будуть готові не всі. Стане відомо, хто з них змінив зовнішність до невпізнання, а також чому Оля влаштує справжню істерику і захоче покинути проект прямо під час побачення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Інше побачення у Микити відбулося з тими, хто давно мріяв потрапити з ним в танці.

"Я дивився відеозвернення дівчат, і відео Наталі, Юлі і Марини були про танці, - говорить Холостяк. - У танці людина показує свої справжні емоції, які неможливо приховати. А також у танці людина показує свою роль у стосунках".

В ході бесіди Микита Добринін розсекретив свою мрію. Холостяк зізнався, яким бачить своє майбутнє сімейне життя.

"Двоє дітей і собака. Моя сім'я повинна бути саме такою", – заявив Микита.

Нагадаємо,у четвертому випуску холостяк Микита Добринін відправився з учасницями на Кіпр. Телеведучий вирішив організувати одній з дівчат романтичне побачення на острові кохання, де, за легендою, вийшла на землю з морської піни богиня Афродіта. Для прогулянки по античним пейзажам Микита обрав Софію.

Нагадаємо, Холостяк Добринін завів таємну інтрижку, порушивши всі правила. Учасник шоу "Холостяк" Микита Добринін завів близьку зв'язок з однією з дівчат, порушивши правила проекту.

Як повідомляв Знай. ua, холостяк Добринін обдурив всіх, назріває жіноча битва. У новому випуску глядачів очікує скандальне викриття.

Знай. ua писав, що холостяк пустився у всі тяжкі.Головний герой Микита Добринін напередодні вручив кільком дівчатам заповітну троянду.