Папуга закотив істерику, потрапив на відео і став зіркою Мережі. Вірусний ролик, де птах самозабутньо "свариться" зі шматком деревної кори, підкорив тисячі користувачів. Насправді, птах на відео чимось серйозно засмучеий і знервований. Але ми сподіваємося, що папужка до того моменту, як ви читаєте цю статтю, вже почувається краще.

Відео знято в австралійському ботанічному саду. Птах, явно чимось розсерджений, спочатку нервово ходить туди-сюди, а потім бере і зриває свою злість на шматок деревної кори.

Проте, доглядач, який зняв ці кадри, пояснив, що кора абсолютно ні при чому. Чомусь в той день ніхто з товаришів не захотів грати і спілкуватися з бідним птахом, ось він і зірвав своє роздратування на першій-ліпшій речі.

Нагадаємо, обурені фермери поскаржилися на невловимих злочинців: наркомани пернаті.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"
Показати ще

У фермерів вже опускаються руки, адже папуг-наркоманів вже намагалися відганяти подалі від полів з маком гучномовцями і петардами. А невгамовні птахи повертаються знову і знову.

Папуги-наркомани тероризують фермерів у штаті Мадхья-Прадеш в Індії. Птахи, залежні від опію, завдають чималої шкоди фермерам, які вирощують мак, через свої нальоти.

За інформацією Jerusalem Post, птахи роблять нальоти на макові ферми ще з 2015 року. Папуг-наркоманів вже відганяли найрізноманітнішими способами - гучномовцями і петардами, але вони знову поверталися. Місцеві фермери у відчаї звернулися за допомогою до влади, тому що самі вже не можуть нічого вдіяти.

Як повідомляв портал "Знай.uа" кровожерлива чорна вдова перетворила небезпечну змію на поживну вечерю: видовище не для слабкодухих. Жінка стала свідком жахливої битви, не на життя, а на смерть.

"Знай.uа" писав, медики запропонували незвичний спосіб лікування арахнофобії. Нове дослідження Медичної школи Брайтона і Сассекса (BSMS), присвячене створенню методик по позбавленню від фобій, виявило, що серцебиття дозволяє справлятися з ірраціональним страхом перед павуками.