У фермерів вже опускаються руки, адже папуг-наркоманів вже намагалися відганяти подалі від полів з маком гучномовцями і петардами. А невгамовні птахи повертаються знову і знову.

Папуги-наркомани тероризують фермерів у штаті Мадхья-Прадеш в Індії. Птахи, залежні від опію, завдають неабиякої шкоди фермерам, котрі вирощують мак, через свої нальоти.

За інформацією Jerusalem Post, птахи здійснюють нальоти на макові ферми ще з 2015 року. Папуг-наркоманів вже відганяли найрізноманітнішими способами - гучномовцями і петардами, але вони знову поверталися. Місцеві фермери у розпачі звернулися по допомогу до влади, бо самотужки вже нічого не можуть вдіяти.

"Ми випробували всі можливі прийоми, щоб тримати птахів у страху, але ці наркомани продовжують повертатися, навіть ризикуючи своїм життям", - пояснив один з фермерів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фахівці вважають, що один папуга може з'їдати в день до 40 квіток, у яких міститься по 20-25 грамів опію. І ці папуги, залежні від опію, викликають хаос.

Нагадаємо, маразматична відрижка Чичеріної підірвала соцмережі: "О, і наркомани туди ж, ти хоч вихід з під'їзду знайди, чудо горохове".

Новина про те, що скандальна російська виконавиця Юлія Чичеріна, затята прихильниця "ЛНР" і "ДРН", накинулася з погрозами на засновника Facebook Марка Цукерберга, визвала неабиякий ажіотаж у мережі.

Так, опублікована у соцмережі "Знай.ua" новина за годину зібрала десятки коментарів.

Люди шоковані провокаціями Чичеріної, котрі стосуються Другої світової війни та Гітлера. У коментарях багато користувачів подумали, що співачка хворіє шизофренією, дехто писав, що вона вживає наркотики.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кровожерлива чорна вдова перетворила небезпечну змію на поживну вечерю: видовище не для слабкодухих. Жінка стала свідком жахливої битви, не на життя, а на смерть.

Також "Знай.uа" писав, медики запропонували незвичний спосіб для лікування арахнофобії. Нове дослідження Медичної школи Брайтона і Сассекса (BSMS), присвячене створенню методик з позбавлення від фобій, виявило, що серцебиття дозволяє справлятися з ірраціональним страхом перед павуками.