Новина про те, що скандальна російська виконавиця Юлія Чичеріна, затята прихильниця "ЛНР" і "ДРН", накинулася з погрозами на засновника Facebook Марка Цукерберга, визвала неабиякий ажіотаж у мережі.

Так, опублікована у соцмережі "Знай.ua" новина за годину зібрала десятки коментарів.

Люди обурені провокаціями Чичеріної, що стосуються Другої світової війни та Гітлера. У коментарях багато користувачів подумали, що співачка хворіє шизофренією, дехто писав, що вона вживає наркотики.

Скандальна російська рок-співачка накинулася з погрозами

Geplaatst door Знай.ua op Zondag 3 maart 2019

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Щиро жаль Росію, якщо її репрезентують такі особини. Адекватні і пристойні люди соромляться такого болота. Ганьба вам, нащадкам мокшів. Ганьба й забуття." написала в коментарях Вікторія Пономаренко

"Я вважаю,що от такі " перли"взагалі треба лишати без уваги. Хай захлинеться в своїй отруті,а нормальні люди щоб не бачили її і не чули." пише Микола Сидельник

"В дурдомі все стабільно". Юрій Потапов

"У неї на обличчі весь довідник по психічних захворюваннях". Mark Gvantaciy

"В неї волосся не має на голові, бо то не голова, а гарбуз. Там зернята, а не мозок.". Юля Бондаренко

"Який президент такі і неадекватні піддані.їм місце у психушці". Ольга Дякун

Нагадаємо, що скандальна російська рок-співачка Юлія Чичеріна, яка відома, як прихильниця "ЛНР" і "ДНР", накинулася з погрозами на засновника Facebook Марка Цукерберга. Артистка пригрозила йому "наступною війною".

Така бурхлива "атака" Чичеріної виявилася звичайною реакцією на блокування її сторінки в соцмережі.

Юлія Чичеріна
Юлія Чичеріна

"Гей, Цукермани! за блокування будете відповідати, в наступній війні, напевно, не будемо вас рятувати більше від Гітлера".

Як повідомляв раніше Знай.uа, російська співачка Юлія Чичеріна оскандалилася новою маразматичною заявою про Донбас.

Також Знай.uа писав про те, що російському співаку Віктору Салтикову, який прибув в еаропорт Бориспіль, відмовили у можливості перебування на території України.