Багато уфологів стверджують, що серед людей вже давно живуть прибульці. Вони ховаються, щоб зсередини впливати і контролювати життя людства. І як запевняють експерти, гуманоїди часто впроваджуються в релігійні і державні структури, адже там здійснити задумане простіше всього.

Так фахівці з інопланетян розповідають, що існує кілька різновидів прибульців і шифруються вони по-різному, але їх досить легко знайти, якщо бути уважним.

Перший вид це людиноподібні інопланетяни. Як правило, такі прибульці добре складені, володіють високим зростом і головою збільшених розмірів. Волосся на голові інопланетян або трохи, або немає зовсім.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Як виявити? Вони ухиляються від поглядів, уникають рукостискань, не люблять з'являтися там, де є велике скупчення людей, можуть кілька днів нічого не їсти й не пити. Також вони можуть пити і не п'яніти і відмінно бачать у темряві.

Варто звернути увагу на те, як реагують на них тварини. Останні погано сприймають позаземних жителів.

Якщо сфотографувати прибульця, плівка, напевно, виявиться засвіченою або кадр буде розпливатися.

Другий вид прибульці-двійники людей. Вони можуть бути точною копією людини, а основною метою прибульців є заміщення викраденої людини.

Схожість інопланетян із землянами в даному випадку обумовлена тим, що вони або вселяються в тіло людини, або відтворюють його на генному рівні.

Розпізнати такий тип прибульців можна, якщо уважно спостерігати за поведінкою та звичками. Часто двійники розгублені, страждають роздвоєнням особистості, алергіями, провалами в пам'яті.

Вчинки їх спонтанні, невиправдані. Двійники часто змінюють свою точку зору і діють за обставинами. Знову ж таки, тварини реагують на них вкрай погано.

Поселенці часто виникають як би нізвідки і йдуть також незвично. При цьому вони мають дуже розвинений інтелект і абсолютно не схильні до конфліктів.

При цьому уфологи відзначають, що близько 60% інопланетян мають зріст менше звичайного людського. Звичайно, є прибульці 2-метрового зросту, але переважна більшість мають саме невеликі розміри.

Що цікаво, прибульців-жінок мавйже не буває. Про них немає практично ніякої інформації.

Отже, визначити наявність серед людей представника іншої цивілізації можна, але доведеться діяти поступово. Як правило, розшифрованого прибульця відразу забирають його колеги.

Нагадаємо, вчені намагаються сфотографувати портал в інший вимір. Потужний інноваційний телескоп перевірить на міцність теорію відносності Альберта Ейнштейна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", компанія SpaceX запустила гігантський "андроїд" для колонізації Всесвіту. У мережі були опубліковані кадри і відео з місця запуску.

Також "Знай.uа" писав, експерти підтвердили чутки про те, що Міжнародна космічна станція може бути під контролем інопланетян. Приводом для звинувачення став опублікований відеоролик.