Кінематограф 2019 року поповнився низкою яскравих картин. Кожен кіноман знайде для себе безліч цікавих новинок.

Опубліковано топ-фільмів 2019 року, які варто побачити кожному, - передає LifeStyle 24 .

Отже, Топ-10 фільмів 2019 року

Ван Гог. На порозі вічності


Режисер: Джуліан Шнабель

Головну роль у фільмі "Ван Гог. На порозі вічності" зіграв 63-річний американський актор Віллем Дефо. У центрі картини нідерландський художник-імпресіоніст та його період життя у французькому місті Арль та його шедевр, який змінив життя митця кардинально.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Скло


РежисерМ. Найт Ш'ямалан подарував глядачам новий детектив, який розповідає про небезпечних злочинців. У них є проблеми з розладами особистості. Усі троє перебувають у психіатричній лікарні. Один з них, чоловік у поважному віці, вважає себе супергероєм. Інший – терорист-інвалід "Містер Скло". На противагу їм, третій злочинець є дуже небезпечним, адже у ньому вживається 23 різних особистості, які боряться між собою.

1+1: Нова історія

Продовження легендарної картини. Фільм "1+1: Нова історія" від режисера Ніла Бергера розповідає про двох зовсім різних людей зі складними долями, які стають найкращими друзями. Кінокартина показує глядачам інтелігентного мільйонера Філіпа, життя якого стало дуже сіре після складної травми, яка прикувала його до інвалідного візка.

Марія – королева Шотландії


Режисер: Джозі Рурк

Фільм "Марія – королева Шотландії" розповідає про трагічну історію життя і смерті легендарно правительки Велико держави Марії Стюарт. Католичка Марія Стюарт – королева Шотландії, а також можлива спадкоємиця англійського престолу, адже її кузина – королева Англії, протестантка Єлизавета I – не має дітей. Фільм покаже жорстокістьта безжальність монархів, які змагатимуться в політиці і любові.

Зелена книга


Режисер: Пітер Фарреллі

"Зелена книга" – комедійна драма, яка розповідає про існуючий в середині минулого століття довідник для темношкірих туристів. Довідник "Зелена книга" допомагав мандрівникам знайти безпечні місця для ночівлі, заправки, магазини та інші потрібні сервіси.

Фаворитка


Режисер: Йоргос Лантімос

Ще один фільм про монархів. Події розгортаються у 18 столітті, в час, коли англійський престол очолювала королева Анна Стюарт. Монархиня, у якої померло 17 дітей, часто хворіє, їй притаманний великий спалах агресії, страждає на ожиріння та не може правильним чином керувати країною. В кінокартині з'являється коханка королеви. Стрічка отримала Оксар у номінації "Найкраща жіноча роль".

Ідеальна пастка


Режисер: Джордж Ретліфф

У центрі подій - пара, яка вирушає на відпочинок в Італію. Солоді люди намагаються щоб покращити стосунки, які потрохи згасали. Проте у власника будинку, де вони оселилися, є дещо інші плани на гостей. Хто ж спробує зіпсувати усі плани закоханих? Головну роль у фільмі виконала знаменита модель Емілі Ратажковські.

Мадонна: Народження легенди


Режисер: Гай Гуідо

Фільм про легендарту на найуспішнішу співачку - Мадонну та з чого насправді починалася світова слава зірки. Художній фільм, знятий в жанрі мок'юментарі з унікальними кадрами і відео з особистих архівів, не залишить байдужим шанувальників знаменитості.

Капітан Марвел


Режисер: Анна Боден, Райан Флек

Фільм розповідає про жінку-супергероїню, яка володіє унікальними здібностями. Усі події відбуваються у 1990-х роках. Стрічка детально розповідає, як пілот ВПС США через злиття з ДНК воїна інопланетної раси Кріі стала супергероєм Капітаном Марвел та отримала надздібності.

Гуцулка Ксеня


Режисер: Олена Дем'яненко

У центрі комедії "Гуцулка Ксеня" – хлопець Яро, який живе в Америці. Хлопець отримує у спадок від батька мільйон доларів. Багатий нащадок змушений повернутися в Україну, оскільки батько перед смертю поставив одну умов: отрим

ати гроші хлопець зможе, якщо одружиться з українкою.

Нагадаємо, голлівудські зірки розкрили свої справжні імена.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер знаменитий російський актор Олексій Булдаков.

Також Знай.ua писав про те, що стали відомі підробиці смерті відомого режисера Гергія Данелії.