Ще кілька років тому став дуже популярним тренд занять йогою з тваринами. Його запустили дівчата з ферми в Орегоні. На справжній фермі на килимках займаються йогою дівчата, а навколо них ходять справжні кози. Та ні, це був не сценарій до якого-небудь дивнго фільму або промо-ролику, це дійсно новий модний вид йоги — йога з тваринами.

Йога з тваринами зараз є особливим задоволенням. Чотиризірковий готель "Lemoga", що на північному заході Англії, пропонує своїм клієнтам йогу з лемурами, так як ці примати дуже люблять контакт з людьми і, як наслідок, є відмінними партнерами для йоги, повідомляє The Guardian.

Йога з тваринами
Йога з тваринами

Організатори повідомляють, що таке проведення часу було придумано, щоб допомогти людям міста подолати стрес за допомогою повного єднання з природою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Йога з тваринами стала своєрідним трендом, який допомагає не тільки розслабити тіло, але й наповнити душу приємними нотками в компанії пухнастого друга.

Як вам йога не просто з конем, а на коні.

А йога з улюбленим песиком точно подарує незабутні враження обом.

Заняття йогою з козою очевидно будуть важкими і фізично.

Впевнена підтримка пернатого друга нікого не залишить байдужим.

А ще можна поєднати йогу з акупунктурою. У цьому допоможе вірний, домашній котик.

Безсумнівно, заняття йогою сприяють розслабленню і зняттю стресу, а якщо робити це разом з тваринами, то досягти цілей буде набагато простіше і швидше. Адже спілкування з улюбленцями теж допомагає увійти в стан спокою, позбутися поганих думок і стати щасливішими.

Нагадаємо, що Кравець із Квартал 95 вирішила піти: Олена пояснила своє рішення

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Оля Полякова показала ідеальні ніжки: еталон жіночої краси