Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Так, в цей раз Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що знову стала героїнею шоу Малахова на пропагандистському путінському телеканалі.

Волочкова і Собчак

Також Волочкова в черговий раз нагадала всім про скандал з Ксенією Собчак, який сама і роздула після виходу програми "Обережно, Собчак!". Для тих, хто не дивився цей "шедевр", розповімо, що журналістка прийшла в гості до балерини і знімала свою програму в різних локаціях. Так, серед іншого, Волочкова показала Ксенії Собчак свою спальню, свій гардероб і місце тренувань. Не обійшлося і без улюбленої бані Анастасії, вона влаштувала телезірці не тільки екскурсію, але майстер-клас. Однак, незабаром балерина висунула на адресу Собчак масу звинувачень в обмані і навіть крадіжці.

Так, тепер же Анастасія стала героїнею скандального шоу Андрія Малахова і навіть запросила його у свій "розкішний особняк". На фотографії, яку Волочкова опублікувала у своєму Instagram, вона вискочила на руки до Малахова, який ледь не впав разом з нею. Принаймні, саме так це виглядає.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Андрій Малахов – професіонал! Після візиту в мій дім Собчак – це була різниця! Небо і земля. Чекайте завтра на Росія-1. #Repost @kp_star_onlinekp with @get_repost. Після #Собчак в розкішний особняк Анастасії Волочкової завітав Андрій #Малахов і його @amefir.tv. Мабуть, буде чергова бомба. Чекаємо ефір. #kpru #анастасияволочкова #волочкова #малахов #андреймалахов", - написала Волочкова.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.