У районі Бентон-Парк американського міста Сент-Луїс, штат Міссурі, розташований історичний особняк Лемпів. Він був побудований в 1868 році. Згідно з легендою, будинок населений справжніми привидами. Тут уже безліч разів відбувалися страшні трагедії, в тому числі і чотири самогубства членів сім'ї. Очевидці неодноразово повідомляли про те, що бачили в особняку привидів. Місцеві жителі вважають, що фантоми належать пивоварам Лемпам. Вони були нещасні в цьому будинку.

Причиною всіх невдач сім'ї та прізвища став сухий закон. Він діяв з 1920 по 1933 роки в США. Нові правила залишили Лемпів практично без коштів. У сорокових роках будинок продали, і в ньому протягом довгого часу знаходився пансіонат. Ще в той час поповзли чутки про те, що в стінах будинку відбувається щось незрозуміле і страшне. Сьогодні особняк – це лише туристична пам'ятка, постійно в ньому ніхто не живе. Тут є готель та ресторан, які залучають звичайних відвідувачів і любителів аномалій.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Минулого тижня мисливці за паранормальними явищами зіткнулися в особняку зі справжніми привидами. Вони зробили кілька знімків будинку. Наживо вони не побачили нічого незвичайного. Але коли глянули на отримані фотографії, то були шоковані. На одному зі знімків з'явилася розмита жіноча постать у старомодному вбранні, що стояла на парадних сходах.

Позаду привиди на стіні висить портрет дружини відомого пивовара, Джулії Лемп. Дослідники прийшли до висновку, що в об'єктив камера потрапив саме її дух. Можливо, покійна місіс Лэмп не рада тому, що її рідний будинок перетворили на пам'ятку для туристів. А можливо, її дух просто не може покинути стіни таємничого особняка, або не хоче. Варто зазначити, що схожий білий силует жінки помічають тут декілька разів на рік.

Як повідомляв портал "Знай.uа", привид влаштував фотосесію сплячій жінці

"Знай.uа" писав, вчені розповіли всю правду про привидів. Неймовірне відкриття зробили американські дослідники з університету Кларксон

Портал "Знай.uа" писав про топ-5 паранормальних місць планети, про які навіть думати страшно