Гороскоп на 9 квітня Овен

Будьте обережні, ви занадто вразливі і можете будь-яке слово сприйняти як образу. Але не можна ж ображатися на всіх одразу, не спілкуйтеся сьогодні хоч з деякими людьми.

Гороскоп на 9 квітня Телець

Вам здається, що у вас зараз проблеми, але це не так, всього лише тимчасові труднощі. В цьому і є радість життя – боротися з такими неприємностями.

Гороскоп на 9 квітня Близнюки

Сьогодні і ви, і оточуючі будете думати, що тільки ви розумієте все, що тут відбувається. Швидше за все так і є.

Гороскоп на 9 квітня Рак

Ви ж знаєте, що ви багато чого коштуєте, вірно? Так сьогодні слід вимагати за свої заслуги винагороди, бажано грошової звичайно.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Гороскоп на 9 квітня Лев

Сьогодні можете завести собі нових друзів. Головне в цій справі бути відкритим і нічого не приховувати. У вас з людьми набагато більше спільного, ніж ви думаєте.

Гороскоп на 9 квітня Діва

Сьогодні вам потрібно буде самому стежити абсолютно за всім. Інакше якщо хоч трохи відволіктися, то все відразу ж піде шкереберть.

Гороскоп на 9 квітня Терези

Ви весь день проведете в поспіху, хоча насправді вам і поспішати нікуди. Проте це допоможе вам багато чого встигнути за день.

Гороскоп на 9 квітня Скорпіон

Ви можете довіряти іншим, але не слід робити нічого серйозного, поки не подбаєте про свої тили. Раптом хтось таки хоче вас обдурити.

Гороскоп на 9 квітня Стрілець

Ви перебуваєте зараз в такій ситуації, що обставини можуть дуже швидко змінитися, а через це у вас будуть дуже неприємні наслідки. Підготуйтеся до цього.

Гороскоп на 9 квітня Козеріг

Вам треба бути обережнішим, тому що ви можете побачити щось дуже неприємне і страшне. Постарайтеся самі не попастися цьому на очі.

Гороскоп на 9 квітня Водолій

Послухайте, що говорять оточуючі. Можливо хтось скаже щось геніальне або секретне, а ви це помітите.

Гороскоп на 9 квітня Риби

Сьогодні досягне успіху той, хто здатний не тільки читати, але і писати між рядків, причому, бажано, без помилок.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.