24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала відео, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Судячи з геолокації модель відправилася разом з чоловіком відпочивати на Санторіні, що в Греції. Альона Омович вирішила показати шанувальникам красиві пейзажі острова, але вийшло показати тільки величезні силіконові груди.

На відео модель позує в крихітному чорному купальнику, з якого ось-ось виваляться груди. Також на ній якась накидка, але її не видно в кадрі. У ролику також з'являється обличчя Альони без макіяжу, а її волосся розпущене. У підписі до відео Альона Омович написала: "Чудовий день. До речі, відео записано на найвищій горі на острові". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фоловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Навіщо груди знімати?", "Альона, а ти на дієті постійно сидиш?", "Це жахливі груди", "Скажіть, де купити такі купальники?", "Красуня", "Навіщо груди з лицем знімати? Краще вид знімай", "Красиве відео, і ти мила! Скільки там градусів тепла зараз?", "Красиві гори", "Красуня! Цицьки більші ніж голова", "Вічно ти своїми грудьми в нас тикаєш, зупинись, будь людиною", "Просто красива Альона. З ідеальним, без макіяжу, обличчям", "Просто красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.