24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Для фотосесії Альона Омович скинула весь одяг і залишилася в самій лише білизні. Дівчина зображена в неприродній позі з дуже яскравим зухвалим макіяжем і випнутими грудьми. Саме про них, а точніше про їх збільшення, модель розповідає шанувальникам у підписі до фото. А заодно рекламує хірурга, який цю "красу" їй зробив.

"Дівчата, Ви так давно хотіли цей пост. Розповідаю про свої Пластичні Операції. Груди мені робив @dr.maxim_ivanchuk близько року тому. Була повторна маммопластика, заміна імплантатів круглих Аллерган 290сс на анатомічні Мотива 495сс. Попередній хірург неправильно встановив імплантати і доелося переробляти. А @dr.maxim_ivanchuk справжній майстер своєї справи. Хто ще не бачив його роботи? Зайдіть оцініть. Я так само робила в нього ніс і підтяжку брів. Якщо хочете про це напишу детальний пост. Ставте + в кому", - написала Омович у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.