На замітку філософам, духовним лідерам і атеїстам - здається, з'явилися нові докази, пише LADbible. Очевидно, у хмарах живе людина. Може бути, це і є Бог?

Американка по імені Соло Дала з Алабами оприлюднила це загадкове і приголомшливе відео на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Вона зняла, як під час негоди між хмарами з'являється таємнича фігура, "що йде" через нереально яскравий просвіт у хмарах. У це важко повірити, але виглядає доволі реалістично. Що за дивну фігуру зняла жінка, поки що невідомо, але користувачі у мережі вибухнули реакцією у вигляді коментарів.

Спочатку жінка хотіла зняти насувається негоду. Потім, хоч вона і не знала, що знімає унікальні кадри, вона повертає камеру до незвичайного яскравому розриву у важких хмарах.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Подивіться на цю діру прямо на небі ... ось у кого є сила", - сказала вона.

Друзі Соло, дивилися відео, показали їй, що в кадр потрапила людська фігура, яка, здається, проходить уздовж вузького просвіту в хмарах. Соло була в шоці! І користувачі соцмереж, де вона опублікувала відео, теж.

Вони не можуть збагнути, що за чортівня відбувається, чи це надприроднє явище, чи це просто об’єднуються два стовпа диму, а можливо з допомогою водяної пари і чистої енергії, з яких сформовані хмари. Дехто припускає, що це може бути прибулець, адже для них немає нічого неможливого, тому вони з легкістю можуть матеріалізуватись у будь-якій точці простору.

Нагадаємо, NASA приховує інформацію про вторгнення прибульців: запуск ракет - лише прикриття. Вчені розповіли, що запускали зонди в небо, але в це ніхто не вірить.

Як повідомляв портал "Знай.uа" над Беринговим морем стався другий за потужністю за останні 30 років вибух метеорита

Також портал "Знай.uа" писав, що марсохід NASA зафіксував свідоцтва інопланетного життя.