Еротичний гороскоп на 11 квітня Овен

Сьогодні вам буде важко зважитися на будь-яку еротику, якщо вона хоч якось відрізняється від того, до чого ви звикли. Але зробити це треба, ситуація стає безвихідною.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Телець

Ваш партнер сьогодні буде меланхолійним весь день. Вам потрібно повернути його до життя, навіть якщо він буде чинити опір. І найкращий варіант – це секс.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Близнюки

Сьогодні до вас проявить свою увагу людина, від якої ви зовсім такого не очікували. Не потрібно його відразу відмітати, пізнайте його трохи краще.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Рак

Ви сьогодні будете дуже хорошим психологом, тому будь-які бажання партнера будете вгадувати з півслова і напівруху.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 11 квітня Лев

Ви сьогодні зможете дізнатися дуже багато корисних порад, які допоможуть вам і вашому партнерові в інтимному житті. Головне потім не забути і випробувати на практиці.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Діва

Не треба забувати, що секс не вирішує всі проблеми, а особливо зі здоров'ям і красою. Так що саме час зайнятися спортом. Або хоча б припиніть використовувати ліфт.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Терези

Всі проблеми з партнером насправді живуть тільки у вашій уяві. Вам це доведе карколомний постільний подвиг з вашого боку чи з боку партнера.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Скорпіон

Щоб ваш секс сьогодні був на висоті, потрібно відключити телефон, зашторити вікна, можете навіть дверний дзвінок відключити. Інакше вас будуть постійно відволікати.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Стрілець

Не зловживайте їжею під кінець дня, тому що саме в цей період на вас чекає секс. Інакше його доведеться скасувати, відчувати себе ви будете дуже недобре.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Козеріг

Краще взагалі візьміть відгул на роботі, тому що відпочинок вам потрібен, щоб позбавитися від втоми і невеликої депресії. А коханому приготуйте сюрприз з ванною, піною і собою.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Водолій

Сьогодні ви будете дуже довго збиратися для сексу, щоб зробити все ідеально. Це не завжди обов'язково, інакше так і день може закінчитися, а партнер просто не дочекається.

Еротичний гороскоп на 11 квітня Риби

Зірки не виключають у цей день появи у вас ще одного шанувальника. Який прямо сьогодні ж може стати вашим новим партнером. Але все залежить від вас.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.