Історія почалася ще 2 роки тому у місті Вудсток, штат Іллінойс, США. Густа лісиста область знаходиться всього у 35 милях на захід від озера Мічиган, де регулярно бачили загадкових чорних літаючих істот.

Так навесні 2017 року в поліцію надійшло перше повідомлення, а після цих повідомлень стало куди більше, скарги не припинялися.

Зазвичай очевидці описували щось дуже велике, схоже на величезного птаха, іноді з сяючими очима помаранчевими, червоними або жовтими. Іноді очевидці порівнювали істоту з великою комахою або гуманоїдом з руками і ногами.

В основному істоту або істот бачили у темний час доби або вночі, в самому парку або біля води.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через рік справу зам'яли, свідків стало все менше. Проте в 2019 все почалося спочатку.

Так відомо, що в 2:46 ранку 28-го лютого до Служби порятунку за номером 911 зателефонував місцевий житель. Хвилюючись, він розповів, що тільки що бачив "таємничу істоту, зростом 2-2,5 метра і повністю чорну".

Запис дзвінка на номер 911 з Вудстока 28 лютого

Істота дійшла до супермаркету Jewel Osco, коли помітила людину почала несамовито кричати, однак з якихось причин відступила. Очевидець обізвав цю істоту монстром з болота Dufield Pond.

Колаж: singularfortean.com

Нещодавно американське товариство дослідників аномальних явищ "The Singular Fortean Society" зв'язалося з іншим очевидцем, який був у тому ж місці і в той же день і теж бачив це чудовисько.

"Я перебував у той ранній ранок 28 лютого поряд з Jewel Osco у Вудстоку, Іллінойс, і впевнений, що бачив того ж самого монстра. Він заверещав на мене, а потім кинувся до огорожі. У нього були яскраво-зелені очі і крила, все було чорним і шкірястим. Потім він побіг до лісу в бік McHenry County Fairgrounds, а я тут же зателефонував у поліцію. Пізніше вони приїхали і оглянули місце".

Дослідники "The Singular Fortean Society" повідомляють, що місце McHenry County Fairgrounds і розташоване поруч з ним болото Dufield Pond було описано ще в одному повідомленні про "велику і крилату істоту", що надійшов 22 лютого.

Нагадаємо, прибульці перетворили людей на тварин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці жахливі речі археологи витягли з боліт.

Також "Знай.uа" писав, страшного привида зняли камери спостереження. Жінка на ім'я Аня Кларк (37 років) стала свідком жахливого паранормального явища.