Про зустрічі з Йеті, моторошними чупакабрами, які жеруть тварин і про лохнеське чудовисько, яке випливає з глибин чули всі. Однак існують таємничі створіння, про існування яких знають одиниці.

В їх реальність складно повірити, проте, за словами очевидців, краще цих криптидів не зустрічати.

До речі, криптидами називають незвичайних створінь, чиє існування не підтверджено наукою.

Буллебак

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Амстердам, Нідерланди

Моторошна істота живе під мостом через один з численних каналів Амстердама. Діти кажуть, що Буллебак може вийти зі свого укриття і схопити їх, якщо вони будуть себе погано вести.

Також він видає гучні та неприємні звуки, а для захоплення неслухняних діточок у нього на одній руці великий гак, яким він захоплює їх і тягне під воду.

Однак при всій казковості відомі історії про дітей, які дійсно були кимось затягнуті під воду, але дивом врятувалися. Вони розповідали, що бачили під водою "палац і безліч красивих вогнів".

Старенький Нед

Озеро Утопія, Нью-Брансвік

Таємнича істота проживає в одній з найменших канадських провінцій, озеро Утопія, неподалік від кордону зі штатом Мен. Озеро в довжину всього 3 км, а середня його глибина 11 метрів. Починаючи з 1800-х років приблизно кожні 3-5 років надходять повідомлення про спостереження дивної великої тварини в озері Утопія.

Місцеві індіанці малесити розповідали історії про істоту розміром з кита, яка живе в озері і любить переслідувати людей, плаваючих у каное.

Людина-кролик

Вірджинія

Він мешкає у тунелі на Колчестер-роуд. Зараз це місце так і звуть "Міст Людини-кролика". Згідно з легендою, у 1970 році якийсь Роберт Беннет і його наречена їхали ввечері додому від родичів і зупинилися біля цього тунелю.

Раптом до автомобіля підійшла якась істота. В наступні секунди воно напало на них з сокирою, розбило їм вікно машини і щось кричало. Людям дивом вдалося виїхати.

В поліції Роберт розповів про нападника, людину в білому костюмі з довгими вухами, схожий на костюм кролика. У наступні роки про Людину-кролика розійшлося безліч різних історій. В одних він був божевільним в костюмі, в інших реальним волохатим монстром.

Шагамав

Нью-Брансвік

Одного разу в лісі були знайдені лосині сліди, які розташовувалися так, наче лось йшов на 2 ногах і ці сліди обізвали слідами Шагамава.

Передні лапи цієї істоти схожі на ведмежі, а задні як у лося. При цьому він ходить на четвереньках, а при небезпеці встає на задні.

Монстр з Уайт-рівер

Арканзас

Ходять чутки, що в річці Уайт-рівер мешкає величезна сіра риба. Вперше її побачили в 1915 році і описали як "шириною автомобіль і завдовжки з три автомобіля". У 1937 році рибалки бачили дуже велику істоту з шкірою як у слона і з широченним ротом як у сома. У 1971 році істоту знову побачили і описали як монстра розміром з вантажівку. Біологи вважають, що швидше за все це був ламантин, але можливо, що дуже великий сом.

Нагадаємо, прибульці перетворили людей на тварин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці жахливі речі археологи витягли з боліт.

Також "Знай.uа" писав, страшного привида зняли камери спостереження. Жінка на ім'я Аня Кларк (37 років) стала свідком жахливого паранормального явища.