В центральній частині Онтаріо (Канада) неподалік від озера Сімко розташовується таємниче болото Майнсінг, яке за час свого існування встигло обрости страшними легендами.

В одній із соціальних мереж, місцевий житель поділився стародавнім міфом про страшну істоту. Хоча Канадці впевнені, що ця історія сталася насправді, більше 200 років тому.

"В нашій місцевості про цього монстра ходять легенди. Розповідають, що багато років тому одна індіанка була згвалтована і завагітніла від цього. Коли вона народила дитину, то вона була жахливо понівечене і тоді вона вирішила викинути її в болото. Вона довго пливла на човні болотом і нарешті знайшла дерево з великим дуплом і залишила дитину там. Проте дитина якимось дивом вижила і перетворилася на страшного виючого монстра, який при нагоді може напасти на людину і навіть з'їсти її".

Більш того, під час війни 1812 року на одному березі болота був розміщений форт і єдиний шлях до нього йшов річкою. Так люди, які подорожували річкою почали пропадати десятками і багатьох або взагалі не знаходили або знаходили мертвими і страшно понівеченими.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ті тіла, які вдавалося знайти були настільки понівечені, що впізнати особу було практично неможливо. Фахівці відмовлялися вірити, що таке могла зробити людина.

Часом пропадали і солдати з форту.

У 1950-ті роки житель міста Ангус Чарльз Дакворт відправився на болота і побачив там таємничу істоту, яка продиралася крізь зарості. У нього з собою був фотоапарат і він зумів зняти її.

У 1979 році цей знімок був визнаний справжнім, хоча в мережі можна знайти лише версію дуже поганої якості.

Взимку 1990 року мешканка Оттави Кетрін Хоуп вирушила в похід на засніжені болота і ввечері побачила, як велика істота йде серед кучугур до лісових хащ. Вранці вона побачила в цьому місці великі сліди. Хто це був так і не вдалося з'ясувати.

У 1996 році браконьєр заліз на дерево, щоб вкрасти яйця рідкісної птахи, коли щось з усієї сили вдарило його по голові великою дубиною, крім цього були потрощені ребра. Пізніше цей чоловік був знайдений в болоті на мілководді і все його тіло покривали рани.

Мешканці Онтаріо не сумніваються – ця істота і зараз там, чекає, коли в його пастку потрапить чергова жертва.

Нагадаємо, камери спостереження, які стоять на будинку змогли зафіксувати дивну істоту. На думку автора знято щось, схоже на орка або троля.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страшна історія сталася в штаті Іллінойс у сільській місцевості в оточенні кукурудзяних полів. Жінка йшла вздовж ґрунтової дороги повз поля зі своїм чоловіком...

Також "Знай.uа" писав, легенди про страшних бугіменах розповідають в США і Канаді, а також у Великобританії. Монстри, які мешкають в шафах ось вже багато десятиліть є основним джерелом страху у багатьох дітей.