У соціальних мережах постійним потоком ллються новини про НЛО, які люди помічають в тому чи іншому краю світу. Однак з'явився досить унікальний доказ існування позаземного життя.

Канадський уфолог з Індіани зміг зафіксувати цілу космічну станцію прибульців, яка дуже схожа з МКС, особливо — розмірами.

Кадри, які вдалося зняти ще наприкінці вересня 2018 року, вийшли досить якісним, завдяки чому в деталях можна побачити об'єкт круглої форми, який обертається навколо нашого природного супутника. Спеціаліста здивувала швидкість руху об'єкта.

Луна

Фахівець на 100% впевнений у своїх висновках – в об'єктив камери потрапила саме інопланетна станція. Засіб переміщення інопланетян має найпотужніші двигуни, які людство поки що не винайшло.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачі порталу "Reddit" припустили, що прибульці вивчають супутники планет Сонячної системи або взагалі живуть на них, виводячи на орбіту час від часу свої пристрої. Поки що ні люди, ні самі інопланетяни не готові до співпраці.

Варто нагадати, що європейським вченим вдалося вперше сфотографувати чорну діру в далекій галактиці Messier 87, яка знаходиться в скупченні Діви. До цього вчені лише теоретично уявляли, як виглядають чорні діри. Відстань до коллапсора - близько 50 млн світлових років. Для того, щоб зробити революційний знімок довелося створити складну мережу з восьми телескопів, які розташувалися на різних континентах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через рік після дебютного випробувального польоту ракета-носій Falcon Heavy відправляється в першу комерційну місію. Видовище гарантовано. На жаль, цей політ не відправить перших колонізаторів на Марс, або на Місяць.

Нагадаємо, Землю накриє сонячний дощ: вчені попередили про небезпеку.

Як повідомляв Знай.uа готуємося до переїзду: NASA планує знайти життя на крихітній планеті.

Такод Знай.uа писав, разом зі знімками чорної діри світу відкриється ще одна таємниця: Земля в небезпеці.