Товстянка, або як її називають в народі "Грошове дерево", вважається талісманом, що приносить в дім матеріальне благополуччя і успіх у фінансових справах. Прийнято вважати, що рослина з листочками, схожими на монетки, оберігає нас від непродуманих витрат і приваблює грошову енергію. Тим, хто вірить у магію рослин, буде корисно дізнатися, як посадити товстянку, який догляд за нею потрібен і куди її поставити згідно з Фен-Шуй.

Як домашня рослина толстянка просто ідеальна. Вона невибаглива, їй не потрібна щоденна увага і постійний догляд.

Варто знати, що не прийнято приймати "грошове дерево" в подарунок. Вважається що товстянку потрібно виростити самому, купити, а ще краще - "вкрасти" з багатого дому. Для цього непомітно відламайте невеликий відросток, принесіть додому і поставте у воду - дочекайтеся, поки рослина пустить коріння. Потім посадіть нового "вихованця" в горщик, попередньо поклавши на дно кілька монет.

По мірі росту рослину пересаджують в більш просторі ємності, не забуваючи підкладати дрібниця, а також прикрашаючи деревце символами багатства фен-шуй: монетами, червоними стрічками та конвертами. Поряд з квіткою розташовують фігурку Хоттея, який також допомагає дереву залучати в будинок фінансові потоки.

За багатство відповідає південно-східна зона — саме туди варто помістити рослину, щоб активувати сектор грошей. Знайти південно-східну зону можна за допомогою звичайного компаса.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після того, як зона багатства буде визначена, її потрібно правильно оформити. Для цього потрібно прибрати зайві предмети, які заважають циркуляції грошової енергії. Там, де стоїть толстянка, варто розмістити символи багатства і процвітання, а під горщик покласти кілька купюр. Поряд з грошовим деревом можна поставити скарбничку, щоб гроші не переводилися в оселі.

Толстянка, або грошове дерево

З рослиною, розташованим в секторі багатства, розмовляють, а також поливають його грошової водою. Важливо не допускати появи пилу на листочках, інакше фінансові потоки будуть заблоковані. В секторі багатства можна розмістити невеликий фонтан, акваріум з золотими рибками або вазу з чистою водою. Також в грошовому секторі можна повісити картину, на якій зображений водойма.

Нагадаємо, ці кімнатні рослини зроблять вас казково багатими - притягують гроші, як магніт.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірна історія сталася з 37-річною Енн Клапп з англійського графства Дербишир. Жінці залишили у спадок схованку з древнім скарбом.

"Знай.uа" писав, дослідники, проводили розкопки на території столиці швейцарського кантону Урі, міста Альтдорфа натрапили на багаті сліди римського поселення - монети і прикраси перших століть нашої ери.