33-річна англійка розповіла про те, що з нею сталося дещо незвичайне. Кілька днів тому Стефані Сміт прогулювалася зі своїм батьком по парку Раундхей, який розташований в графстві Уест-Йоркшир. Зовсім випадково вона зафіксувала на камеру свого смартфона щось дивне.

Жінка сфотографувала свого батька, який заходив по кам'яних сходах в вікторіанський будинок з башточками поруч з озером Ватерлоо. В той момент вона не помітила нічого незвичайного.

Парк Раундхей

Коли Стефані переглядала отримані знімки, вона була шокована. Жінка побачила на тій самій фотографії з вікторіанською будівлею таємничу тінь в кутку. На момент зйомки її там точно не було, впевнена англійка. Заінтригована і здивована Стефані збільшила й висвітлила дивний фрагмент на знімку. Вона виявила незрозумілу аномалію, яка нагадує якусь темну тварину.

Фото з істотою

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сміт з самого дитинства вірить в нез'ясовні і надприродні явища, тому знахідка її дуже потішила. Їй вдалося зняти щось справді містичне. Вона висунула цікаве, але неймовірно страшне припущення про те, що це могло бути.

Диявольський пес

Стефані згадала моторошні старовинні легенди про Гайтреша – демонічну гончу, яка час від часу виникає в англійських парках. Диявольський пес матеріалізується з нізвідки і так само безслідно зник. Багато хто вважає, що він набагато гірше за легендарного собаку Баскервілів. Поява цієї загадкової істоти вважається поганим знаком, який віщує недобрі події. Сміт і її батькові залишається лише сподіватися, що з ними не трапиться нічого поганого. Можливо, це була інша, зовсім невинна істота.

Нагадаємо, в старовинному особняку зловили привида

Як повідомляв портал "Знай.uа", привид влаштував фотосесію сплячій жінці

"Знай.uа" писав про топ-5 паранормальних місць планети, про які навіть думати страшно