На фестивалі Star Wars Celebration 2019 Чикаго студія Disney представила перший трейлер дев'ятого епізоду "Зоряних воєн", пише Meduza.

Фільм отримав назву "Сходження Скайуокера". Він завершить трилогію сіквелів космічної саги.

Режисером і сценаристом картини виступив Джей Джей Абрамс. Він ж зняв сьомий епізод "Зоряних воєн".

Головні ролі виконали Дейзі Рідлі (Рей), Адам Драйвер (Кайло Рен), Оскар Айзек (За Демерон) і Джон Бойега (Фін). У фільмі також з'являться персонажі Марка Хэмилла і померла 2016 році Керрі Фішер. Біллі Ді Вільямс, який грав контрабандиста Лэндо Калриссиана в оригінальній трилогії "Зоряних воєн", повернувся до своєї ролі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Джей Джей Абрамс підкреслив, що не збирається шукати заміну або вдаватися до спецефектів, щоб повернути принцесу Лею на екран без участі самої Керрі Фішер. З вирішення її дочки Disney використовує неопубліковані сцени з її участю, зняті для сьомого епізоду "Зоряних воєн". За словами Абрамса, без Леї "гідно завершити сагу про Скайуокерів" неможливо.

Раніше ми писали, що актор Ніколай Костер-Вальдау прошепотів ведучій Бізі Філіппсу кінцівку фінального епізоду "Гри престолів".

В цей четвер актор відвідав ток-шоу Busy Tonight, де розповів про долю свого персонажа Джеймі Ланністеров і сюжеті восьмого сезону фентезі-серіалу HBO.

Микола також приєднався до провідної у скетчі, в кінці якого Бізі попросила розповісти їй, кому ж дістанеться трон в кінці серіалу.

Також ми писали, що актор Кіт Харінгтон зізнався, що сподівається коли-небудь стати батьком.

Як пише InStyle, 32-річна зірка "Ігри престолів" одружився на актрисі Роуз Леслі і після участі в головному проекті свого життя, Кіт сподівається завести повноцінну сім'ю.

Нагадаємо, в минулий четвер Харінгтон відвідав "The Tonight Show" з Джиммі Фэллоном.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка серіалу "Гра престолів" София Тернер розповіла про зав'язці своїх відносин з американським співаком Джо Джонасом.

Також Знай.uа" писав, сімейний вікенд Тіріона потрапив в об'єктиви папараці, як відпочиває самий потайний актор "Гри престолів".