На популярному мережевому ресурсі Reddit з'явилося досить веселе відео, на якому відображено, як бельгійська телеведуча Лінд Меркпоель під час інтерв'ю випадково цілує в губи учасника велогонки Туру Фландрії Стейна Стелса.

Таким вчинком дівчина викликала бурхливу реакцію користувачів мережі і телеглядачів.

Відомо, що дівчина брала інтерв'ю у Стелса до початку змагання. Коли журналістка закінчила задавати спортсмену питання, вона спробувала поцілувати його в щоку. У цей момент велогонщик різко повернувся, і вони зустрілися губами.

Судячи з відео, і журналістка, і спортсмен відчули себе ніяково після того, що сталося. Хоча поцілунок виглядав випадковим, деякі відвідувачі Reddit вирішили, що Стелса все спланував.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Це старий трюк. Попроси дівчину поцілувати тебе в щоку і "випадково" повернися у останній момент", — написав користувач Fishypaw.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка і екс-віагра Віра Брежнєва потрапила в жахливий конфуз прямо на концерті. Не втримавшись на своїх "фірмових" високих підборах і заплутавшись у довгому платті, співачка впала посеред виконання пісні, прогулюючись по залу перед глядачами. Камери зафіксували все.

Варто нагадати, що поки всі обговорюють "роман" Леді Гаги і Бредлі Купера, шанувальники співачки запідозрили її у стосунках з іншим актором. Принаймні саме такі чутки почали з'являтися в західній пресі. Мова йде про те, що нібито співачка закрутила роман з актором Джеремі Ренером.

Нагадаємо, у відомому ресторані стався конфуз: обережно, таке може бути з кожним.

Як повідомляв Знай.uа Потап зробив Віталію Кличку привабливу пропозицію: ми тебе робитимемо мистецтвом.

Також Знай.uа писав, розлючений росіянин "зніс" Путіну півобличчя: відео поширюється мережею, українці в екстазі.