Багато хто з нетерпінням чекає і гадає, коли ж людина зможе подорожувати у часі і просторі. А інші, на повному серйозі заявляють, що потрібні технології вже існують і активно використовуються.

Так черговий анонім стверджує, що він подорожує у часі і побував не тільки в майбутньому, але і в далекому минулому. Звертаючись до дослідників паранормальних явищ на YouTube, так званий мандрівник з 2028 року розповів, що він бачив живих динозаврів своїми очима і навіть фотографував їх.

"А тепер я збираюся показати вам фотографію, яку я зробив 66 мільйонів років тому в минулому, це T-Rex - живий, дихаючий, я зміг сфотографувати його на камеру. Моя мета - переконати всіх, що подорожі в часі реальні, і у мене є багато доказів, які я міг би показати і в майбутньому".

У відео для каналу ApexTV мандрівник у часі звертається з проханням, показуючи фотографію, яку він нібито зробив у крейдяно-палеоценовий період. Вона є "доказом" існування тиранозавра Рекса 66 мільйонів років тому.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Хлопець на відео зазначає, що не знає точного місця розташування, але фото було зроблено в Північній Америці, нині це територія сучасної південно-західної частині Сполучених Штатів.

Дивна фотографія показує розмитий вигляд T-Rex, який йде пустелею. За твердженням мандрівника у часі, хижаки виглядали саме так, мали пір'я і шкіру фіолетового кольору.

Однак, не всі повірили мандрівникові-аноніму. Багато хто переконаний, що це всього лише виверт, так як жоден зі свідків переміщення в інші періоди часу не розповів, за якою технологією він це робив.

До того ж, за твердженням скептиків, знімок більше схожий на погану графіку або невдалий малюнок, який виглядає абсолютно не реалістично.

Нагадаємо, реальні історії про мандрівників з паралельних Всесвітів. Існують задокументовані випадки, коли люди заявляли, що приїхали з країн і міст, яких на Землі не існують, і при цьому говорили на невідомих мовах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", машину часу винайшли ще в минулому столітті. У 1977 році газета Ванкувера "Sun Times" опублікувала інтерв'ю з Сідом Гурвичем, який заявив, що такі технології – це базові (основи) константи часу.

Також "Знай.uа" писав, вчені придумали, як подорожувати в минуле. Фізики вивчили поведінку одиночного електрона в порожньому міжзоряному просторі.