Анонім, який називає себе мандрівником у часі, розповів яке майбутнє чекає нашу планету і попередив Великобританію про несуттєві наслідки Brexit.

В шокуючому відео, опублікованому напередодні онлайн, молодий чоловік, який представився глядачам Ноєм, заявляє, що він мандрівник у часі і тільки що прибув з майбутнього, з 2030-го року. Про це повідомляє Planet-today.

Розповідаючи про майбутнє Ной стверджує, що до 2030 року Британія знову як би увійде в ряди ЄС, хоча насправді ніякого Євросоюзу в цей час не буде: в майбутньому всі країни Європейського союзу фактично об'єднуються в одну гігантську країну, наддержаву, де Великобританія буде просто одним з її районів.

При цьому всі інші країни планети будуть наслідувати приклад об'єднання Європи, тенденція злиття кордонів і об'єднання буде всесвітнє.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Європейський Союз майбутнього також візьме глобальну валюту, замінивши фунт стерлінгів і євро.

До 2030-го року сільських районів в Європі майже не буде і всі люди будуть жити в дуже великих містах. Міста будуть зливатися один з одним і на території колишньої Британії буде по суті три гігантських мегаполіси – Лондон, Манчестер і Бірмінгем.

Ной так само каже, що на планеті дуже сильно зміниться клімат, наслідки чого будуть страшні. Він закликає, терміново щось змінювати у системі зараз, інакше в майбутньому катастрофа буде непоправна.

Всі люди майбутнього отримають два чіпи-імплантати. Один чіп буде імплантуватися в голову, що дозволить людям посилити функціональність свого мозку приблизно в шість разів.

Другий імплантат буде в руці і його завданням буде підтримка в людях довголіття, здоров'я і гарного настрою. Таким чином всі люди з чіпами будуть розумними, здоровими і щасливими.

Нагадаємо, у лютому 2019 на Середньому Заході США обрушаться снігові бурі. Це будуть найсильніші снігопади в історії. Засипле безліч міст.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в американському штаті Вайомінг поліція затримала чоловіка, який стверджує, що прибув з майбутнього, щоб врятувати людство від катастрофи.

Також "Знай.uа" писав, на YouTube-каналі, який спеціалізується на відеороликах про паранормальні явища, з'явився запис з монологом чоловіка, який клятвено запевняє, що прибув до нас прямо з майбутнього.