Подорожі у часі — улюблений сюжет у письменників-фантастів і предмет мрій їх шанувальників. Однак є й ті, хто запевняє, що насправді прибув з майбутнього - хто рятуючись від спецслужб, хто в спробах попередити людство про прийдешні біди.

Так, в американському штаті Вайомінг поліція затримала чоловіка, який стверджує, що прибув з майбутнього, щоб врятувати людство від катастрофи.

За словами чоловіка, він перемістився в наш час з 2048 року. І наша планета дуже скоро буде поневолена розвиненою цивілізацією з космосу. Про це повідомляє телеканал KCWY.

Відомо, що даний інцидент стався ще 2 жовтня, проте ЗМІ дізналися про дивний інцидент зовсім недавно.

Відомо, що причиною затримання стало алкогольне сп'яніння чоловіки і його знаходження в неадекватному стані в громадському місці. Чоловік кричав копам, що хоче врятувати людей від загибелі. І після пояснив чому він п'яний.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Мандрівник у часі" розповів, що планував прибути до 2019 рік, але трохи промахнувся. За його словами, саме в 2019 році на Землю прибудуть інопланетяни. Він закликав людей покинути цю місцевість настільки швидко, наскільки це можливо. Також він попросив про зустріч з "президентом міста".

Як зазначили офіцери, очі Джонсона були налиті кров'ю, мова — невиразною, від нього тхнуло спиртним. Результати огляду показали — у видихуваному повітрі 1,36 проміле алкоголю.

Чоловік розповів, що інопланетяни практично зітруть людську расу з лиця Землі. Останні залишки опору вислали його, Брайанта, для того, щоб дати надію землянам. Його тіло наповнили алкоголем і змусили його стояти на величезному майданчику, який перемістив його у часі. Він також додав, що алкоголь був необхідний для відправки в минуле.

Після затримання Джонсона відправили до поліцейського відділку округу Натрона. Про його подальшу долю, на жаль, невідомо.

Нагадаємо, військовий США, який побажав залишатися анонімним, розповів, що раніше його викрадали інопланетяни. Саме в полоні у прибульців, чоловікові вдалося з'ясувати, що існують різні види гуманоїдів. І деякі, за його версією, готуються до колонізації Блакитної планети.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мешканка села Нікола Ніколас помітила вражаюче явище, коли працювала на винограднику. Хмари злилися в кілька об'єктів, які утворили пару очей і вуста. Примітно, що "погляд" був спрямований вниз - прямо на виноградник Сандхерст в Кенті.

Також "Знай.uа" писав, на своєму YouTube-каналі користувач, чиє обличчя приховує щільна маска, заявляє, що йому довелося брати участь в експериментах ЦРУ: проводилися вони в 80-х роках і перебували під найсуворішим секретом. В кінцевому підсумку він потрапив в майбутнє, про що хоче розповісти сучасникам.