Коміки "Ліги сміху" завжди вирізнялися умінням дуже чітко помічати всі тенденції українського суспільства та вміло вплітати їх у свої жарти. Не став винятком і виступ команди з Дніпра на шоу "Ліга сміху",

Виступ починається з того, що команда намагається презентувати свого тренера - Володимира Остапчука, але, так як у нього немає ніяких виняткових досягнень, то хлопці вже викручуються, як можуть і навіть змушують Ласточкіна танцювати.

Ліга Сміху

Не оминули учасники команди і Володимира Зеленського, показавши мініатюру на тему ювелірних прикрас. Сценка показує пару, яка прийшла закладати коштовності, щоб купити годинник Apple Watch, але всі запропоновані прикраси виявляються "солодощами до чаю".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Ліга Сміху

Родзинкою програми стала мініатюра-пародія на Євгена Кошового, якого Остапчук назвав "гордонообразною головешкою", чим викликав сміх коміка.

Євген Кошовий

Команда завершила виступ тим, що виконала пісню про закінчення першого туру виборів Президента України, яка починається зі слів:

"Завершився перший тур, підрахований результат у двох командах є причина веселитися".

Овації залу команда викликає рядками про те, як йшли справи у Володимира Зеленського, Петра Порошенка і Юлії Тимошенко після оголошення результатів:
"Чисто для своїх у Вови свято з пивом: 300 осіб, діджей, альтанка у води. У Петі все масштабніше: зняв він павільйон. У Тимошенко порожньо, лиш звучить акордеон"

Після чого на сцену повернувся Остапчук з акордеоном, в образі Тимошенко, що програла:
"Мамо, дякую, другий раз в житті в нагоді".

Володимир Остапчук

Таким чином команда обіграла вміння артиста грати на баяні.

В кінці виступу команда запропонувала Остапчуку залишитися на постійній основі, на що Володимир відповів:
"Та який Дніпро? Я знаю, що Зеленський піде в політику, а головним в Кварталі будеш ти".
На цей спіч Остапчука відреагував Анатолій Чулков:
"Ну да. А що мені ще робити?" - зірвав він оплески залу.

Нагадаємо, Зеленський негайно звернувся до українців: давайте допоможемо, часу залишилося дуже мало.

Як раніше повідомляв Знай.ua, команда "Ліги сміху" підірвала мережу новим номером: голосувати за своїх - за гумориста або за візочницю.

Також портал Знай.ua писав про те, що Кошовий жорстко висміяв Ляшка за безглуздий піар.