Повідомлення про те, що незабаром настане кінець світу, почали з'являтися ще з початку року. Деякі вчені вважали, що Апокаліпсис станеться в кінці, інші стверджують, що він станеться цієї весни.

На думку експертів, планету знищать одночасно два Судних дні. Багато конспірологів упевнені, що Земля все ж зіткнеться зі смертоносною Нібіру. Після цього буде знищене все живе на планеті.

Нібіру
Нібіру

Представники альтернативної науки заявили, що кінець світу настане вже дуже скоро – 21 квітня. Багато експертів вважають, що підступна Нібіру атакує Землю на один з головних церковних свят – Великдень. Жахлива катастрофа відбудеться 28 квітня. Це буде найгірше і останнє, що побачать земляни.

Деякі фахівці вважають, що Апокаліпсис станеться цього літа. Цю теорію висунули кілька провісників і провидців.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Апокаліпсис

Вчений на ім'я Девід Монтейна вивчив стародавні тексти і прийшов до висновку, що кінця світу не буде ні навесні, ні влітку. Апокаліпсис настане на раніше 21 грудня 2019 року. Він заявив, що в цей день почнеться сильний вплив на Землю з боку інших планет.

Це стане причиною страшних катаклізмів і масштабних техногенних катастроф. За лічений час будуть зруйновані практично всі міста на планеті. Люди почнуть стрімко і масово гинути.

Катастрофа

Експерт зазначив, що раніше людство невірно витлумачило пророкування про кінець світу, яке було виявлено в стародавньому календарі племені Майя. Проблема полягає в тому, що люди відмовляються вивчати Біблію, і роблять це даремно. Адже саме в цій книзі описується те, що насправді чекає на людство.

Катаклізми

Як повідомляв портал "Знай.uа", біблійне пророцтво про кінець світу збувається

Знай.uа писав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі

Нагадаємо, що сусідня галактика зіткнеться з Чумацьким шляхом, після чого наша Сонячна система потрапить у космічну воронку