Ще 5 століть тому легендарний французький алхімік і провісник Нострадамус говорив про трагедію в Соборі Паризької Богоматері. Про цей факт стверджує професор Каліфорнійського університету в Берклі Джессіка Адамс.

За інформацією видання Daily Express, Адамс заявляє, що відомий Мішель де Нострдам писав в одному зі своїх пророцтв про цю трагедію.

Пожежа в Нотр-Дам-де-Парі
Пожежа в Нотр-Дам-де-Парі

"Сузір'я Овна, Юпітер і Сатурн. Вічний Бог, які зміни чекати? Зло повернеться після довгого століття. Франція, Італія, через які емоції вам доведеться пройти?". Джессіка вважає, що мова йде саме про квітень 2019 року. За її словами описане Нострадамусом розташування планет і сузір'їв повністю відповідає саме цьому періоду часу.

фото Getty Images
Нотр-Дам-де-Парі

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Більш того, у своєму зверненні до нації після похитнула весь світ трагедії президент Франції Еммануель Макрон вжив те ж саме слово — "емоції".

Нострадамус

"Собор Паризької Богоматері у вогні. Це емоції всієї нації. З думками за всіх католиків і всіх французів…", — написав Макрон в соцмережі Twitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що працюють на місці масштабної пожежі криміналісти вважають, що пожежа в знаменитому Соборі Паризької Богоматері назвали ймовірну причину події. Вони вважають, що пожежу могло спровокувати коротке замикання.

Про це у вівторок, 16 квітня, повідомила газета Le Parisien. У виданні не уточнили, яка саме проблема могла призвести до займання. За версією фахівців, осередок займання був розташований біля основи шпиля. Вони вважають, що причиною пожежі є "проблема з електрикою".

Нагадаємо, ПСЖ допоможе відновити Нотр-Дам-де-Парі: задіють всілякі ресурси.

Як повідомляв Знай.uа Нотр-Дам-де-Парі по-українськи: згорілі перлини Києва, на які махнули рукою.

Також Знай.uа писав, "Це ж якою цинічною істотою треба бути": слова міністра культури про Нотр-Дам вивели українців з себе.