Еротичний гороскоп на 18 квітня Овен

Більше часу проведіть зі своїм коханим, а сумнівні знайомства сьогодні для вас закінчаться не кращим чином. Тим більше інтуїція обдурить вас.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Телець

Для всіх ваших любовних ігор використовуйте більше води та іншої рідини. Навіть якщо ваша зустріч розпочнеться з гарячого чаю, це вже добре вплине на ваші стосунки.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Близнюки

Якщо раніше ви віддавали перевагу партнерам, які читають вірші і приносять каву в ліжко, то сьогодні ви захопитеся повною протилежністю.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Рак

Сьогодні ваші сексуальні фантазії стануть для вас нав'язливою ідеєю. Ви навіть на фрукти з овочами не можете спокійно дивитися. Пора виплеснути це бажання.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 квітня Лев

Ваш організм сьогодні вимагає повільного темпу під час сексу. Постарайтеся затягнути розвиток подій, навіть якщо партнер проти. У підсумку це сподобається вам обом.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Діва

Напружте уяву і подумайте, як ви можете поліпшити ваше інтимне життя. Великих зусиль для цього не потрібно, а ефект буде запаморочливим.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Терези

Сьогодні лише за рахунок сексу ви зможете відчути себе тонусі і не піти на поводу у депресії. Так що покличте когось на «чашку чаю».

Еротичний гороскоп на 18 квітня Скорпіон

Якщо ви не почнете говорити компліменти своєму партнеру і щиро захоплюватися ним, то так і залишитеся сьогодні самотньо шморгати носом в подушку в спробах заснути без задоволення.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Стрілець

Цей день стане ідеальним часом, щоб здійснити свою сексуальну мрію. А партнер вам тільки посприяє в цьому. Можете дозволити собі все.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Козеріг

Не надто довіряйте в партнеру, особливо в ліжку. Дійте тільки так, як вам підказує інтуїція. Адже це ж не його тіло, щоб чітко знати, що з ним робити.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Водолій

Сьогодні вам у всьому хочеться творчості і гарної оцінки оточуючих. Це позначиться і на ваших сексуальних відносинах. А партнер навряд чи буде проти прояву фантазії.

Еротичний гороскоп на 18 квітня Риби

Подружні обов'язки Рибам краще всього виконувати сьогодні не де-небудь, а на кухні. Краще, звичайно, заздалегідь підготуватися до такого знаменного дня, щоб було хоча б м'яко й чисто.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.