Уфологи вважають, що людство може зіткнутися з вічною зимою через землетруси, масштабні викидів магми і попелу, які випалять все на своєму шляху.

Виверження вулкана

Протягом останніх кількох місяців у мережі з'являється величезна кількість згадок про таємничу планету Нібіру, яка може знищити все живе на Землі. На думку деяких експертів, мешканці цієї планети ховаються під водою в своїх ультрасучасних кораблях, які мають високий рівень захисту від сильного тиску. Вони руйнують тектонічні плити Землі, щоб відбувалося виверження вулканів.

Нібіру
Нібіру

Певно, прибульці знають про наукові досягнення людей. Вони розуміють, що, якщо люди використають ядерну зброю і небезпечні пристрої, це буде коштувати їм суттєвих втрат. Руйнування тектонічних плит стане причиною викиду лави і попелу. Через це атмосфера Землі перестане пропускати сонячне світло. У результаті планета зануриться у пітьму. Скептикам ця теорія може здатися абсурдною і смішною. Але регулярні підтвердження того, що відбувається саме так, а не інакше, змусили експертів замислитися. Багато людей стали свідками того, як непізнані літаючі об'єкти пірнають прямо в океан.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

НЛО поринає в океан

НЛО ховаються під водою

Нещодавно вчені зафіксували потужний підводний землетрус, після якого Еверест вперше в історії опустився на цілих 3 сантиметри. Крім того, останнім часом почали активізуватися вулкани: в Італії, Японії, Мексиці, Коста-Ріці, на Камчатці і в багатьох інших куточках планети.

Еверест

Уфологи припускають, що інопланетяни продовжать руйнувати дно океану. Через це людство не тільки позбудеться світла Сонця, але і втратить зв'язок із супутниками. Це дозволить загарбникам з іншої планети застати землян зненацька і вдарити в несподіваний момент, коли людство не зможе дати відсіч і захистити рідну планету.

Раніше портал "Знай.uа" писав: "Астероїд Судного дня" подарував астрономам неймовірний сюрприз, знайдені сліди. Зонд НАСА допоміг вченим виявити воду на найнебезпечнішому астероїді Сонячної системи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

Також "Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО