Відомо, що ще в жовтні 2018 року сестра Кейт Міддлтон Піппа народила первістка від свого чоловіка Джеймса Меттьюса. Пізніше члени королівського сімейства розкрили ім'я хлопчика і навіть кілька разів покрасувалися з ним на вулиці.

Тим не менше поки деталями сімейного життя сестра Кейт Міддлтон з журналістами ще не ділилася. Так, днями молода мама все ж дала інтерв'ю, в якому розповіла трохи про життя маленького Артура.

Піппа Міддлтон

Молодша сестра герцогині Кембриджської любить спорт і намагається привчити свого спадкоємця до активного способу життя з раннього віку. Вона зізналася, що 6-місячний Артур Майкл Вільям дуже любить плавання.

"Артур почав вчитися плавати в чотири місяці, що дало йому впевненість. Зараз йому шість місяців і плавання – це одне з найулюбленіших його занять. Воно гарантує міцний денний сон, а рух у воді покращує травлення дитини", – розповіла Піппа.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона додала, що під час вагітності часто плавала в басейні, що допомагало їй віднайти гармонію. Міддлтон також вважає, що водні процедури абсолютно безпечні для вагітних і є відмінною альтернативою занять у спортзалі.

Варто нагадати, що герцогиню Кейт Міддлтон обожнює народ Великобританії. Вона рідко потрапляє в скандали і виглядає зразковою дружиною і матір'ю трьох чарівних спадкоємців. Останнім часом шанувальники турбуються щодо її здоров'я. Побоювання викликає надмірна худорлявість.

Англійці зазначають, що для 37 років вона надмірно худа. Такий стан герцогині змусив припустити, що у неї може бути розлад харчової поведінки, булімія. Адже таке вже було у принцеси Діани.

Нагадаємо, дитина Гаррі і Меган залишиться без найважливішого: батькам просто наплювати.

Як повідомляв Знай.uа первісток Гаррі і Меган буде ізгоєм у королівській родині: деталі.

Також Знай.uа писав, Єлизавета ІІ "проговорилася", хто народиться у Меган і принца Гаррі: головну таємницю розкрито.