Захарі Саттерфілд – житель Сполучених Штатів Америки, який любить активне проведення часу. Його улюблене заняття – рибалка. Одного разу Захарі вирушив порибалити на озеро Тексома, розташоване в американському штаті Оклохома. З собою він взяв кілька засобів – лук, волосінь і стріли з гарпуном.

Аллигаторовая щука

Аллигаторовая щука

Рибалка відчув, що він полює на величезну здобич, і він мав рацію. Неймовірно, але йому вдалося зловити одну з найдавніших риб у світі – алигаторову щуку, яку також називають міссісіпським панцирником. Вона вразила рибака своїми розмірами і вагою. Риба виявилася настільки величезною, що рибак не зміг самостійно її дістати – йому довелося звернутися за допомогою до місцевих єгерів. Вони попросили Захарі дочекатися фахівців, який виміряють вражаючу рибу.

Аллигаторовая щука

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Миссисипский панцирник

Щука вразила навіть досвідчених біологів. Вони зняли мірки і повідомили, що довжина алігаторової щуки досягає двох метрів, а її вага становить 77 кілограмів. Про неймовірний улов американця повідомила група єгерів The Oklahoma Game Wardens на своїй сторінці в Facebook.

Аллигаторовая щука

Миссисипский панцирник

Нагадаємо, південноафриканський дайвер Райнер Шимф ледь не повторив долю біблійного Іони. Чоловік буквально потрапив у пащу величезного кита під час документальних зйомок про великого Гона сардин. Зйомки незвичайного природного явища неподалік від ПАР ледь не обернулися трагедією.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Гігантське морське створіння поставило перед біологами нелегке завдання. Вчені намагаються розібратися, як мертва туша десятиметрового горбатого кита потрапила у джунглі Амазонки.

"Знай.uа" писав, на каліфорнійському узбережжі виявили рідкісний різновид гігантської місяця-риби. Морські біологи спантеличені, оскільки представники загону іглобрюхоподібних мешкають у південній півкулі.