Останнім часом країни по всьому світу витрачають космічні суми на усунення наслідків природних катаклізмів. Уфологи стверджують, що прибульці з Нібіру поступово зменшують боєготовність землян перед майбутнім вторгненням.

Щодня кількість новин, що оповідають про руйнівні стихійні лиха в різних куточках земної кулі, тільки зростає. Фахівці виявили зв'язок між катаклізмами і діями прибульців з Нібіру – у них вперше з'явилися вагомі докази існування кліматичної зброї інопланетян.

На їхню думку, посланці з планети-вбивці Нібіру з допомогою позаземних технологій збирають воду з океанів допомогою смерчів, а після цього викидають її на величезні мегаполіси за допомогою проливних дощів, влаштовуючи потопи. Нещодавно очевидці зняли відео, в якому прямо в центрі масштабного смерчу було чітко видно інопланетний корабель.

Уфологи припускають, що за рахунок просунутої техніки прибульці з Нібіру можуть не тільки викидати воду на земну поверхню, але і заморожувати опади. Так, напередодні в американському штаті Техас випав град розміром з м'яч для гольфу. Таке вперше відбулося в даній місцевості.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Майже такий же торнадо був помічений жителями Барселони, в однаковий час Іспанія пізнала найсильніше випадання опадів за всю історію метеоспостережень. Мешканці Коста-Бланки стали свідками, як на кожен квадратний метр іспанського міста випадало приблизно 250 літрів води, що породило масштабні руйнування міської інфраструктури.

Нагадаємо, після того, як обіцяний Апокаліпсис не відбувся в лютому і березні, експерти заявили, що він повинен настати саме в квітні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нібіру може викликати катастрофу або навіть знищити Землю. Імовірно, на планеті проживають так звані істоти анунаки.

Також портал Знай.uа писав, що вперше у своїй історії гігантська гора Еверест через потужний землетрус на дні океану "просіла" на три сантиметри.