Еротичний гороскоп на 25 квітня Овен

Ви сьогодні так по-філософськи будете дивитися на світ що можете перенести будь-які невдачі на любовному фронті. А ввечері отримаєте нагороду за стійкість.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Телець

У вас сьогодні розсіяна увага, ви можете зосередитися тільки на одній справі. Так що не намагайтеся робити щось ще під час сексу.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Близнюки

Виразіть своєму коханцеві захоплення і як можна більше. Від цього його еротичні здатності тільки покращаться, а ви будете задоволені.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Рак

Вам сьогодні потрібно щось легке і недовге – флірт, коротка прелюдія, швидкий секс, практично не знімаючи одягу. В іншому випадку ви використовуєте занадто багато енергії.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Еротичний гороскоп на 25 квітня Лев

Вам доведеться сьогодні розібратися з питанням, що стосується вашого інтимного життя. Не найприємніше заняття, але вирішити цю проблему потрібно як можна швидше.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Діва

Сьогодні всі ласки вашого партнера будуть вказувати на те, що він намагається не доставити вам задоволення, а просто розіграти. Сподіваємося, ви любите жарти.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Терези

Сил на приготування еротичної вечері вистачить у рідкісних представників вашого знаку – дуже слабкий сьогодні енергетичний потенціал. Так що постарайтеся заздалегідь подбати про їжу і купити напівфабрикати.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Скорпіон

Вам треба зробити все по санітарним нормам. Не варто після кожного дотику протирати руки спиртом, але ось навколо вас має бути чисто, а самі ви повинні сяяти від чистоти.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Стрілець

Вас сьогодні багато чого буде дратувати. Якщо не можете стримати себе і контролювати, то краще взагалі не зустрічайтеся зі своєю половинкою.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Козеріг

Цей день не буде еротичним від слова зовсім. Можете навіть не намагатися зробити його таким. Витратьте час на щось більш реальне.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Водолій

Сьогодні хтось з вас під час любовних ігор буде схильний до того, щоб жартувати і розважатися, однак іншому таке положення речей явно подобатися не буде.

Еротичний гороскоп на 25 квітня Риби

Сьогодні вам потрібно стежити за своїм язиком у всіх сенсах цього слова. Він може добряче зіпсувати вам життя.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.