17-річна учениця однієї з філіппінських шкіл здивувала всіх своїм вбранням та завдяки цьому стала зіркою мережі, тисячі людей вразив її талант. Дівчина вирішила створити свій образ власноруч, показавши всім, що навіть якщо немає грошей на нову сукню, це не привід засмучуватися, адже все у наших руках.

Звичайна публікація Сіари Ген прославила її у Twitter. Нещодавно дівчина показала сукню, яку сама пошила собі на випускний, - пише "Uareads".

На своїй сторінці в Instagram Сіара детально показала, як створювала свій наряд. Насамперед школярка створила паперовий макет, який був схожий на казкове лялькове плаття.

Допомогла з викройкою сукні її мама. Хоча дівчина розраховувала пошити сукню максимально швидко, однак це зайняло у неї чотири дні. Проте результат перевершив усі сподівання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сіара пошила пишню сукню смарагдового кольору, а уникальності образу додали малюнки лілій, які дівчина сама намалювала на тканині. Випускниця давно захоплюється малюванням, і за її словами, саме такий візерунок відображає її настрій.

Процес нанесення малюнка був захоплюючим, але вимагав акуратності і чіткості. Здалеку квіти виглядали ще більш яскравими. Варто визнати, що створити таку красу здатна не кожна 17-річна студентка.

Підписники Сіари в Twitter незабаром побачили кінцевий результат. Насправді їй не так легко далося створення випускної сукні.

На вечірці Сіара виглядала, як справжня королева балу. Всього за кілька днів пост студентки зібрав понад 400 тисяч лайків і близько 83 тисяч ретвітів.

Сіара, яка здобула приголомшливий успіх не планує присвячувати своє життя творчості, адже на даний момент в університеті вона вивчає інформаційні системи і любить науку.

Нагадаємо, 18-річний студент подав до суду на компанію Apple, яка звинуватила його у крадіжці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Даша Астаф'єва позувала в голій сукні, для фантазії вже немає місця.

Також Знай.ua писав про те, що укранські зірки підкорили Барселону відвертим вбранням.