Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних виходів у світ. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній і навіть пікантній фотосесії. Її результати знаменитість показала своїм шанувальникам.

На знімках, які з'явилися в записі Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки у відвертому вбранні і сексуальних позах. Найбільше уваги привертають "хрестики-нулики", які зображені на тілі Даші, а точніше на її костюмі. Артистка одягнена в тілесного кольору комбінезон, який фактично все приховує, але при цьому чорні контури цього наряду залишають місце для фантазій.

Даша Астаф'єва позує у фотостудії на блакитному тлі, сидячи на високому кріслі. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі природний макіяж. Зірка з'явилася на знімках в різних позах, то дивлячись, то не дивлячись у камеру. Також привернули увагу шанувальників пуанти на ногах Даші. Астаф'єва не підписала свої фотографії, вона тільки вказала фотографа цієї зйомки і тих, хто допоміг створити цей неймовірний образ.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончені груди артистки, а іншим сподобалася її жіночність і ніжність на цих фотографіях.

"Шикарна Даша", "Прикольна піжамка", "Я б теж у хрестики-нулики погрався", "У хрестики-нулики граєш?", "Яка романтична, просто принадність", "Думав, випускний альбом", "Боже, Даша, ви шалено красива", "Яка ж красива, Даша, неможливо", "Обожнюю Дашу", "Нереальна", "Краса – страшна сила, і з роками вона ще страшніша!", "Чарівна", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.