Відома українська співачка і світська левиця Даша Астаф'єва частенько радує фоловерів новими фотографіями в своєму Instagram. Часто ці знімки мають еротичний характер, що ще більше підігріває інтерес підписників до Даші. Цього разу співачка показала знімки з відвертої фотосесії у французькій столиці.

Так, на фотографіях, зроблених в Парижі, Даша Астаф'єва позує в закритому, але дуже сексуальному вбранні. На ній тісна кофточка, крізь яку просвічують соски, адже артистка не одягла бюстгальтер. Також Даша одягла чорні латексні шорти із завищеною талією і колготки в сіточку. На обличчі Астаф'євої зухвалий макіяж, а коротке волосся-каре розпущене. Артистка позує в зухвалих позах і зі злісним виразом обличчя.

У підписі до фотографії Даша Астаф'єва написала коротку фразу: "Мрії збуваються". А шанувальники не залишилися байдужими до таких пікантних фото зірки і почали коментувати публікацію на сторінці Даші.

"Сісі", "Ти мій ідеал жіночої краси", "Ох вже ці намистинки, божевільний акцент", "Дашкині сосочки! Супер!", "Як же гарно, естетичне задоволення", "Ти прекрасна!", "Влучно стріляєш очима, хвилюєш словами, і даруєш свій погляд вже не мені", "Краса, яка пронизує", " Сосочки стирчать", "Як завжди, чарівна", "Як завжди, сексі!", "Красива музика", "Аж вити хочеться", "Бьютіфульная Дашуля", "Ти неймовірна красуня", "Сексуальна дуже", "Чудова", "Дуже гарні кольори, кофточка взагалі супер", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фотографій артистки.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, руда красуня Астаф'єва розпалила справжню пожежу в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що блондиночка Астаф'єва в рожевій шубці оголила величезне серце.

Також портал "Знай.uа" писав, що фешн-спортсменка Астаф'єва обтягнула розкішні форми лосинами.